Homepage  / Vedete străine

Cum arată fiul cel mic al lui Pierce Brosnan. Paris are 22 de ani și este bucățică ruptă din celebrul actor

Cum arată fiul cel mic al lui Pierce Brosnan. Paris are 22 de ani și este bucățică ruptă din celebrul actor
5

de Andra Stana,

Paris Brosnan este cel mai mic copil al lui Pierce Brosnan și a moștenit în mod clar frumusețea tatălui său. Mama sa, superba Keely Shaye Smith, a avut și ea un rol în acest sens și i-a dăruit un băiat frumos lui Pierce. Cum arată azi mezinul starului din „James Bond”.

Paris, care are astăzi 22 de ani, s-a folosit din plin de frumusețea lui, lansându-și cariera de modeling. La vârsta de 17 ani, Paris a semnat cu Next Models. A apărut pe coperta revistei Vanity Teen în noiembrie 2017 și a apărut în campanii pentru branduri precum Burberry. De asemenea, a apărut în Vogue și a defilat la numeroase Săptămâni ale Modei din întreaga lume.

Cum arată fiul cel mic al lui Pierce Brosnan. Paris are 22 de ani și este bucățică ruptă din celebrul actorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Paris – originar din California – adoră să se plimbe pe valuri. De asemenea, calcă pe urmele părinților săi, îmbinând cinematografia cu reportajul. În 2019, Paris a lansat un scurtmetraj despre călătoria sa în Sri Lanka și a evidențiat activitatea pe care Programul alimentar mondial al ONU o desfășura în această țară.

Pierce Brosnan, mesaj emoționant pentru fiul său

În urmă cu o lună, fiul cel mic al lui Pierce Brosnan a absolvit facultatea. Atunci, celebrul actor i-a dedicat un mesaj special băiatului său.

Dragă Paris, felicitări din inimă pentru absolvirea școlii de film și televiziune de la Universitatea Loyola Marymount. Mergi în lume cu o inimă curajoasă și creează povești pentru a face lumea un loc mai bun”, a scris Pierce Brosnan, potrivit Bright Side.

Pierce Brosnan, Paris Brosnan și Keely Shaye Brosnan la ceremonia de absolvire a mezinului actorului din „James Bond”

Într-o postare similară pe Instagram, mama lui Paris și-a exprimat încântarea de a fi martoră la acest moment-cheie din viața fiului ei. „Suntem mai mult decât mândri de tine și de pasiunea și talentul incredibil pe care îl ai. Mergi înainte și fă lucruri bune. Un om devine ceea ce visează… visează bine. Cu dragoste, mama și tata”, a scris ea în dreptul unei fotografii postate pe Instagram.

Pierce Brosnan a fost devastat după moartea fiicei lui

Pierce Brosnan a cunoscut-o pe Keely Shaye Smith, actuala lui soție, în anul 1994. Trei ani mai târziu, cei doi au devenit părinții lui Dylan Thomas. În 2001, s-au căsătorit după 7 ani de relație și, în același an, au născut cel de-al doilea fiu al lor, Paris Beckett.

Pierce mai are încă trei copii: Sean (38 de ani), Chris (49 de ani) și Charlotte. Chris și Charlotte sunt copiii Cassandrei din relația cu Dermot Harris, pe care Pierce i-a adoptat când acesta a murit în 1986.

Actorul irlandez a pierdut-o pe fiica lui adoptivă, Charlotte, care a murit la doar 42 de ani după o luptă cu cancerul ovarian, aceeaşi boală care a ucis-o şi pe mama ei, Cassandra, în 1991.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te