Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată Fran Drescher, vedeta din „Dădaca”, la 63 de ani

Cum arată Fran Drescher, vedeta din „Dădaca”, la 63 de ani
6

de Redactia Tvmania

Fran Drescher a împlinit 63 de ani, dar continuă să aibă un look pentru care o invidiază și colegele de breaslă mult mai tinere. Actrița devenită celebră datorită rolului din serialul „The Nanny”/„Dădaca” este supravieţuitoarea unui viol şi a unui cancer uterin.

Drescher declara, în cartea „Cancer Schmancer”, devenită în scurt timp best-seller New York Times, că întreaga ei viață „a constat în transformarea experiențelor negative în unele pozitive”. 

Chiar și acum, în plină pandemie de coronavirus, actrița continuă să găsească frumosul în viața ei. De exemplu, acum lucrează la un proiect drag ei, o versiune de musical a serialului „Dădaca”, spectacol care va putea fi văzut pe Broadway. Iar Fran nu e singură, vedeta muncește pentru noul proiect alături de fostul ei soț, Peter Marc Jacobson, de care a divorțat în 1999.

E convinsă că a fost răpită de extratereștri

Fosta actriţă din „Dădaca” a șocat pe toată lumea în urmă cu câțiva ani, când a declarat că a fost victima unei abducţii. Fran Drescher a susţinut sus și tare că a fost răpită de extratereştri acum mai mulţi ani şi că aceştia i-au implantat un cip în creier, scria la acea vreme Daily Mail.

Actriţa a mai povestit atunci, pentru publicaţia The Huffington Post, că de aceeaşi soartă a avut parte şi fostul ei soţ, producătorul şi scenaristul Peter Marc Jacobson.

„Ştiţi, este interesant pentru că atât eu, cât şi Peter am văzut extratereştrii înainte să ne cunoaştem. Amândoi făceam acelaşi lucru, adică mergeam cu maşina alături de taţii noştri”, a povestit Drescher.

Sursa foto: instagram.com

Fran DrescherIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te