Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum și-a ascuns Bruce Willis problemele de sănătate pe platourile de filmare. „Toți știam că are probleme”

Cum și-a ascuns Bruce Willis problemele de sănătate pe platourile de filmare. „Toți știam că are probleme”

de Andra Stana,

Bruce Willis a decis să facă un pas în spate din cauza problemelor de sănătate. Actorul de 67 de ani lasă în spate o carieră de 40 de ani. Iată cum a încercat starul american să-și ascundă boala de colegii săi de pe platourile de filmare.

Familia lui Bruce Willis i-a anunțat recent pe fanii actorului că acesta renunță la profesia de actor. Starul a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica.

Mai precis, Bruce Willis a avut probleme cu memoratul replicilor în timpul filmărilor pentru ultimele sale proiecte. Acesta este motivul pentru care familia sa a intervenit și a decis să aibă grijă de el, a declarat o sursă pentru Page Six.

Zvonuri despre unele probleme pe care le-ar avea Willis au început să apară încă de anul trecut. Totul după ce actorul a lansat numai filme considerate a fi „slăbuțe”. Amintim aici de „American Siege”, „Survive the Game”, „Cosmin Sin” și „Hard Kill”.

„El avea probleme cognitive, toți știau că Bruce are probleme”, a declarat o sursă citată de Page Six.

Cum i se șopteau replicile lui Bruce Willis

Sursa a adăugat: „Toată lumea știa. Atât distribuția, cât și echipa. Familia lui a intervenit, s-au mutat cu el pentru a-l îngriji.”

S-a aflat acum că Willis folosea „căști, dispozitive audio, pentru ca ei să-i șoptească replicile” și „era din ce în ce mai dificil să-l ai pe ecran”.

În plus, sursa a spus că, la un moment dat, a început să apară pe platoul de filmare o dublură. „A devenit foarte evident că avea probleme”, a spus persoana citată. „Așa că au început să folosească dublura, nu doar pentru secvențele pline de acțiune, cât pentru a mări timpul în care personajul lui Bruce ar fi pe ecran.”

Bruce Willis a filmat doar 3 zile pentru unul dintre filmele sale

Sursa a spus că pentru cel puțin un proiect, timpul de ecran al lui Willis a fost „minimizat” din cauza problemelor sale. Mai precis, pentru acel film, Willis ar fi filmat doar trei zile.

Sursa a spus că unele dintre filme au fost făcute mai aproape de locul unde a locuit Willis pentru a ușura producțiile. Dar, a spus sursa, „devenise foarte evident că avea probleme… nu-și mai putea interpreta rolul”.

Bruce Willis a avut o secțiune specială la Zmeura de Aur 2022

Anul acesta, toate filmele lui Bruce Willis au fost nominalizate la premiile Zmeura de Aur. Astfel, starul american a căpătat astfel o categorie specială la cea de-a 42-a ediție a Razzie Awards.

Sub titulatura „Cea mai proastă performanță a lui Bruce Willis într-un film din 2021”, actorul este sancționat pentru avalanșa de filme de serie (cel puțin B) cu care a invadat ecranele și în care are o prestație minimalistă.

De amintit că unul dintre filmele nominalizate la Zmeura de Aur, „Out of Death”, a primit un rating de 0% pe site-ul Rotten Tomatoes.

Vedeta a jucat anterior în filme clasice, inclusiv „Die Hard”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te