Homepage  / Seriale turceşti

„Dacă un bărbat iubește…”, când și unde vom putea vedea serialul care i-a cucerit pe turci

„Dacă un bărbat iubește...”, când și unde vom putea vedea serialul care i-a cucerit pe turci

de Mioara Tronaru,

Turcii au fost cuceriți anul acesta de serialul „Dacă un bărbat iubește...”, în original „Erkek Severse” (2022), care, din 20 august, va fi disponibil și publicului din România. Mâine, de la ora 22.00, Happy Channel va difuza primul episod, dar pentru următoarele 25 va trebui să vă mutați pe AntenaPlay. Serialul va fi disponibil pe platformă, iar pe post nu va fi decât primul episod.

Povestea din „Dacă un bărbat iubește…”

Zeynep Uysal (Büşra Develi) este o mamă din clasa de mijloc care-și crește singură gemenii. A divorțat de Oktay Durmaz (Görkem Sevindik), marea ei dragoste din timpul facultății, după ce l-a prins pe ticălos înșelând-o.

Deși e tânără și frumoasă, experiența a traumatizat-o și a hotărât să renunțe la a mai avea vreodată încredere în bărbați sau în lucruri inutile precum dragostea. Noile sale principii de viață încep însă să se clatine când îl întâlnește pe Kenan Acarsoy (Alperen Duymaz).

Acesta este un foarte bogat om de afaceri, necăsătorit, fermecător, carismatic, inteligent, sportiv și tot ce vă mai trece prin cap când vă gândiți la bărbatul ideal. Dar așa un exemplar de excepție nu avea cum să umble prea liber, dimpotrivă în jurul lui roiesc femeile.

Din plutonul de fane se detașează însă la mare distanță de restul competitoarelor ambițioasa Yelda Sipahi (Yasemin Kay Allen).

Kenan și Yelda sunt parteneri de afaceri, iar tânăra speră să aranjeze în așa fel lucrurile încât colaborarea dintre ei să ducă natural spre o nuntă, care să se încheie cu „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”.

Planul de business se lovește însă de o mamă cu doi copii…

Ce spun actorii din „Dacă un bărbat iubește…”

Büşra Develi a fost cea mai rezervată. Înainte de a începe filmările, actrița declara pentru televizyongazetesi.com: „Totul este foarte nou și încă nu am ce să vă spun despre acest proiect. Nici nu am ajuns pe platouri, vom începe foarte curând”.

În schimb, Alperen Duymaz a fost încântat încă de la scenariu: „Felul în care se dezvoltă personajele în scenariu mi s-a părut foarte natural. Din această cauză am acceptat rolul”, aflăm din seriesturkish.com.

Dar cea mai încântată a fost „fata cea rea”. Yasemin Kay Allen a fost cucerită de Yelda: „Este un personaj foarte caustic în lumea plină de norișori roz a comediei romantice. Este o femeie foarte stăpână pe ea și încrezătoare. Are limba ascuțită și nu e foarte prietenoasă. Nu-i pasă dacă ceilalți o plac sau nu. Mă rog, poate doar o persoană…”, a spus actrița în seriesturkish.com.

Câte episoade are „Dacă un bărbat iubește…”

Sâmbătă, 20 august, abonații AntenaPLAY vor putea viziona primele episoade din serialul lor
turcesc preferat. Povestea de dragostea va continua în AntenaPLAY în fiecare zi de luni, atunci când
abonații se vor putea bucura de câte două noi episoade din Dacă un bărbat iubește….

Serialul „Dacă un bărbat iubește…” are 26 de episoade și este regizat de Ömür Atay și Zeliha Orman.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te