Homepage  / Vedete româneşti

Dana Nălbaru a lansat o piesă specială: „Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Iisus în vremurile noastre”

Dana Nălbaru a lansat o piesă specială: „Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Iisus în vremurile noastre”

de Cătălina Matei,

După o perioadă destul de mare în care nu a mai lansat nicio piesă, Dana Nălbaru a revenit în peisajul muzical cu o melodie aparte, cu mesaj religios. „Pe genunchi, eu” este compoziția artistei, care a semnat atât muzica cât și versurile, iar videoclipul urcat deja pe YouTube a fost regizat de Dan Petcan.

„Am mai compus un cântec. Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Isus în vremurile noastre. Habar n-am dacă e așa, e ce am simțit să fac și nu cred că datorez vreo explicație nimănui. M-aș bucura, însă, să se mai găsească oameni care, fix în vremurile acestea, să rezoneze cu mesajul”, a scris Dana Nălbaru pe contul său de Instagram.

Înt-o altă postare pe același cont de Instagram, soția actorului Dragoș Bucur a dat detalii despre videoclipul filmat la munte. „În vârf de munte nu te duci în fustă, știu. Am făcut o excepție, însă….am filmat pentru un cântec pe care l-am compus acum trei luni și la care țin foarte mult. N-a fost ușor, mi-a fost foarte frig, am filmat în nori și vânt, dar cred că va ieși ceva foarte frumos…”, a scris Dana în urmă cu câteva săptămâni.

Așa cum Dana a povestit, piesa a fost compusă în urmă cu trei luni. Ar putea fi inspirată din experiența copleșitoare prin care artista și Dragoș Bucur au trecut la începutul acestui an, când fiul lor, Kadri, a suferit o operație foarte complicată.

„În urmă cu mai puțin de o lună am trecut cu fiul nostru printr-o încercare foarte grea, el suferind în urgență o intervenție chirurgicală complicată”, a scris în februarie fosta membră a trupei HI-Q pe Instagram.

Între timp însă, mezinul familiei Bucur s-a refăcut complet.

Kadri, un puști foarte deștept care face homescholling

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au decis pentru copiii lor că cea mai bună școală pentru ei nu este în sistemul de stat ori în vreunul privat, ci acasă. Sofia, fiica cea mare, a urmat curusuri de tip „homescholling”, iar acum Kadri este cel care pășește pe urmele surorii sale. De altfel, puștiul de 6 ani este extrem de deștept pentru vârsta lui.

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere”, a scris pe Instagram Dana Nălbaru despre fiul ei.

„Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă. Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul. Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa, însă, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el… Ma gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit”, a mai scris Dana.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te