Homepage  / Ultimul număr

Daniel Radcliffe, la primul său rol după „Harry Potter”

Daniel Radcliffe, la primul său rol după "Harry Potter"

de Redactia Tvmania

„Femeia în negru”, care intră în cinematografe vineri, 16 martie, este un horror clasic (inspirat de romanul lui Susan Hill din 1983), cu o casă bântuită, o fantomă plină de ură şi o atmosferă sumbră ca la carte.

Primul film al lui Daniel Radcliffe după franciza „Harry Potter” (care l-a ţinut ocupat timp de zece ani) spune o poveste de groază victoriană, cu toate clişeele genului, fără a fi deloc surprinzătoare.

După atâtea filme cu fantome, case bântuite şi demoni mai greu de ucis decât Bruce Willis, e greu să te mai sperie vila doamnei Drablow, cu toată atmosfera ei elegiacă şi ceţurile care o înconjoară eficient, ca într-un tablou gotic.

Aici, în orăşelul englezesc Crythin Gifford, la casa Eel Marsh, e trimis avocatul Arthur Kipps (Daniel Radcliffe), pentru a strânge toate actele văduvei Drablow şi a le aduce la Londra, pentru vânzarea casei.

E ultima lui şansă de a-şi păstra slujba, după ce în ultimii patru ani şi-a neglijat atribuţiile, profund îndurerat de moartea soţiei lui, la naşterea fiului lor.

Citeşte articolul integral in revistă.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te