Homepage  / Ultimul număr

Dau stiri despre distractie

Dau stiri despre distractie

de Redactia Tvmania

Joviali si matinali, Iulia Vantur si Cristian Leonte sunt prezentatorii noului buletin de stiri de la Pro TV, difuzat in fiecare sambata si duminica dimineata. In intervalul orar in care pana acum faceau legea personaje din desene animate, cei doi stiristi ne dau sugestii despre cum sa ne petrecem weekend-ul.

El tocmai implinit 31 de ani in februarie, ea va face 26 de ani in iulie. Fiecare dintre ei a ajuns la Pro TV de la statia locala din Iasi. Intamplator, cand Cristi Leonte a fost chemat la Bucuresti, Iulia Vantur a venit in locul lui in calitate de corespondenta din „dulcele targ”. Fara sa stie ca avea sa stea candva la acelasi pupitru cu el, Iulia se declara pe atunci „fana” a lui Cristi!
Pe „Leo”, protevist de cinci ani, l-ati vazut in ultima vreme in calitate de reporter, in timp ce Iulia (ajunsa la Pro Tv de aproape doi ani) transmitea din Iasi si devenea tot mai clar ca evidentele ei calitati fizice aveau sa o aduca pe urmele Oanei Andoni: adica sa primeasca intr-o buna zi un telefon de la „centru” si sa ingroase numarul angajatilor de la Pro TV Bucuresti. Dar Iulia tine sa precizeze ca mutarea ei in Capitala nu e doar consecinta felulului in care arata. „Nu-i asa de simplu precum pare. La Iasi pot sa spun cu mana pe inima ca am muncit foarte mult. Oricat de talentat ai fi, sa zicem ca te nasti cu un dar anume, fara munca n-ai cum sa reusesti”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te