Homepage  / Vedete străine

De ce nu poartă Meghan Markle inelul de logodnă. Cum a fost surprinsă ducesa de Sussex

De ce nu poartă Meghan Markle inelul de logodnă. Cum a fost surprinsă ducesa de Sussex
11

de Andra Stana,

Ducesa de Sussex s-a afișat la Jocurile Invictus fără inelul ei de logodnă. Motivul este unul foarte simplu. Iată de ce nu poartă Meghan Markle inelul prețios oferit în dar de prințul Harry.

S-a aflat motivul pentru care Meghan Markle nu poartă inelul de logodnă

În timp ce Meghan Markle și Prințul Harry îi încurajau pe concurenții la Jocurile Invictus 2023, fanii ducilor de Sussex au observat că ducesei de Sussex îi lipsește de pe deget una dintre bijuteriile ei de suflet: inelul de logodnă.

Când prințul Harry a cerut-o pe Meghan în căsătorie în 2017 la Palatul Kensington, i-a oferit un inel cu trei diamante, folosind două pietre mai mici din colecția de bijuterii a prințesei Diana și una mai mare provenită din Botswana, scrie townandcountrymag.com.

Inelul inițial era montat pe o verighetă din aur galben. „Inelul este, evident, din aur galben, pentru că este preferatul [lui Meghan], iar piatra principală în sine am procurat-o din Botswana. Micile diamante de o parte și de alta provin din colecția de bijuterii a mamei mele. Pentru a ne asigura că este alături de noi în această călătorie nebună împreună.”, a declarat Harry, imediat după logodna lor.

În 2019, inelul de logodnă al lui Meghan a fost modificat. După nașterea prințului Archie, banda simplă din aur galben a fost înlocuită cu o bandă micro-pavé cu diamante.

De ce nu poartă Meghan Markle inelul de logodnăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Recent, însă, o montură s-a desprins de pe inel și este în curs de reparare, potrivit People. Acesta ar fi fost, de fapt, motivul pentru care Meghan nu l-a purtat la Düsseldorf pentru Jocurile Invictus.

Luna trecută, în timp ce ieșea la prânz cu prietenele ei Cleo Wade și Kadi Lee, a fost văzută, de asemenea, fără el. Page Six a relatat la momentul respectiv că inelul era în reparații. Cu toate acestea, Meghan a purtat verigheta și un alt inel special, creat de Lorraine Schwartz, pe care Harry i l-a dărut în 2019. În plus, Meghan a purtat și un inel cu degetul mic la unele dintre evenimente.

Ducesa de Sussex a strălucit într-o rochie de doar 80 de dolari

La un an după ultima lor vizită pe continent, iată că ducii de Sussex s-au întors în Europa, iar pretextul este unul drag inimii lui Harry: ediția de anul acesta a Jocurilor Invictus, care au loc în Germania, la Düsseldorf.

Patronate de Harry și lansate în 2014, Jocurile Invictus sunt dedicate militarilor răniți sau bolnavi, veterani sau încă în serviciu militar, iar la ediția din acest an participă 22 de țări, inclusiv România.

Prințul Harry a ajuns cu câteva zile înaintea soției lui, dar aceasta a aterizat și ea în Germania zilele trecute și a ținut un discurs ad-hoc în fața a 1600 de veterani care au aplaudat-o la scenă deschisă, la o petrecere specială. Meghan a povestit auditoriului că a primit o brățară de la echipa Canadei și s-a scuzat că a ratat debutul Jocurilor, fiind prinsă cu creșterea celor doi copii mici, Archie și Lilibet.

Îmbrăcată într-o rochie de doar 80 de dolari, Meghan și-a aranjat singură părul la hotelul de cinci stele în care este cazată și, în mai puțin de o oră de la aterizare, a reușit să țină discursul despre care surse Daily Mail spun că nu a fost scris dinainte.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te