Homepage  / Vedete străine

De ce vrea Johnny Depp să continue seria „Pirații din Caraibe”. Ce a spus despre Disney

De ce vrea Johnny Depp să continue seria „Pirații din Caraibe”. Ce a spus despre Disney
10

de Roxana Mirea,

Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta lui soție, Ambert Heard, pentru defăimare, iar procesul este în plină desfășurare. În timpul procesului, Johnny Depp a dezvăluit că își dorește să continue seria de filme „Pirații din Caraibe”. Actorul a explicat și care este motivul din spatele dorinței sale.

De ce vrea Johnny Depp să continue seria „Pirații din Caraibe”

În timpul procesului intentat împotriva lui Amber Heard, Johnny Depp a mărturisit că își dorește să continue seria de filme „Pirații din Caraibe”. Motivul este reprezentat de faptul că actorul vrea „să-și ia rămas-bun cum trebuie” de la personajul său, căpitanul Jack Sparrow, cât și de la celelalte personaje din producție, potrivit kissfm.ro.

Johnny Depp a spus că a fost scos din franciză după ce fosta lui soție a scris un articol în decembrie 2018, în care a dezvăluit că a fost victima violenței domestice. Avocatul lui Amber, Ben Rottenborn l-a întrebat pe Johnny Depp dacă într-adevăr a fost concediat în urma acelui editorial. În plus, avocatul l-a întrebat pe actor și despre declarațiile acestuia în care afirma că nu mai este fericit cu seria și că nu-și mai dorește să-l joace pe Jack Sparrow. Avocata lui Depp a precizat că actorul a spus la sfârșitul lui 2018 că vrea să facă al șaselea film.

Sentimentul meu este că aceste personaje ar trebui să aibă șansa de a-și spune la revedere de la public. Există un mod anume de a încheia o astfel de franciză. Aveam de gând să continui să lucrez la ea până la final”, a mărturisit Johnny Depp.

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Disney a vrut să rupă orice legături cu mine”

„Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” este filmul cu numărul cinci din franciză și a avut premiera în 2017. Johnny a mărturisit că a fost contactat de multe ori de echipa creativă a producției, pentru a se implica în scenariul pentru al șaselea film.

Avocatul lui Amber i-a povestit actorului despre un articol din Daily Mail, din 2018, care a apărut cu două luni înainte de editorialul scris de actriță. În acel articol scria că Depp a fost concediat din producție din cauza „problemelor financiare și ale dramelor personale.”

„Nu știu nimic despre asta, dar nu mă surprinde. Doi ani au trecut în care lumea a vorbit despre cum sunt un bătăuș de soții, așa că sunt convins de faptul că Disney a vrut să rupă orice legături cu mine, pentru a fi safe. Încă nu înțeleg cum după o relație lungă, și una destul de bună pentru Disney, am fost declarat vinovat până să pot să-mi demonstrez nevinovăția”, a explicat Johnny Depp.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te