Homepage  / Știri

Digi24 are ediţii speciale dedicate Paştelui Catolic

Digi24 are ediţii speciale dedicate Paştelui Catolic

de Redactia Tvmania

Digi24 dedică Paștelui Catolic un amplu program special.  Romano-catolicii, protestanții, reformații luterani, calviniștii și anglicanii din România sărbătoresc în acest week-end Paștele, iar Sanda Nicola, Luca Niculescu, Radu Nechit, Teodora Ghenciu, alături de întreaga echipă Digi24, vor vorbi despre una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății.

Digi24 va acoperi Paştele Catolic 2013 printr-o serie de reportaje interne şi externe, ediţii speciale, transmisiuni live de la Vatican, de la Catedrala Sfântul Iosif şi din comunităţi romano-catolice şi protestante din România.

Sărbătoarea Pascală catolică începe vineri, de la ora 22.00, cu o ediție specială a emisiunii Imparțial, moderată de Luca Niculescu. Invitați vor fi Ana Boariu si parintele Tarciziu Șerban.

Sanda Nicola preia ștafeta iar sâmbătă, de la ora 21.00, ea se va afla în studioul Digi24, alături de invitații săi. Digi24 transmite în direct, de la ora 23.00, slujba pascală de la Catedrala Sfîntul Iosif din Capitală. Până la ora 01.00 Digi24 dedicată spații ample Nopții de Înviere.

În prima zi de Paști, la prânz, în direct de la Roma, Digi24 transmite mesajul Urbi et Orbi rostit pentru prima dată de Papa Francisc.

Edițiile speciale dedicate Paștelui Catolic se încheie duminică seara. De la ora 22.00 va fi difuzat documentarul ,,Fratelui meu din exil”.  Personajul central al filmului este monseniorului Vladimir Ghika, principe român devenit preot catolic, mort la Jilava. Vladimir Ghika  a fost declarat de către Papa Francisc l ,,martir pentru credinţă”. Din studioul Digi24 Sanda Nicola și invitații ei vor comenta pe marginea acestui document în imagini.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te