Homepage  / Articole

Distractis Show ajunge la final de sezon

Distractis Show ajunge la final de sezon

de Redactia Tvmania

Trupa Bere gratis lansează melodia „Povestea ta” la Distractis Show în ultima ediţie a sezonului, sâmbătă, 30 iunie, de la 20.25, la TVR 1.

La ultima ediţie Distractis Show din acest sezon, reporterii speciali din trupa Distractis transmit „la cald” de la Consiliul Europei: ajunşi la Bruxelles, unul cu suportul Parlamentului României, celălalt pe baza interpretării Constituţiei, Ponta şi Băsescu se bat pe singurul scaun alocat României. Arbitrul ineditului duel va fi chiar Angela Merkel.

 

În sfârşit, marii muzicieni Dorina şi Marian Dristor (foto) şi-au găsit „naşii”: băieţii de la Bere gratis au cântat cot la cot, chitară la chitară şi microfon la microfon cu simpaticii prezentatori ai rubricii „De ce râd chitarele“. Astfel s-a născut un nou şlagăr: „Ultra fete / Mi-au pătruns sub piele, pantaloni şi ghete”. Dar Bere gratis nu se lasă: îşi lansează la Distractis Show cea mai recentă melodie a lor – „Povestea ta”.

 

După multe încercări ratate ale sistemului sanitar românesc de a-şi reveni din „somnul cel de moarte”, există un prim semn de „trezire la realitate”: s-a inaugurat primul Laborator Românesc de Somnologie, o încercare de a însănătoşi populaţia prin controlul somnului. Aici somnambulii merg în libertate, cei care sforăie te pot trezi şi din morţi cu zgomotul făcut, iar interlopii declară în timpul somnului toate fărădelegile făcute. S-ar putea ca în scurt timp acest Laborator să înlocuiască Procuratura.

 

Interviul Garantat 0% de astăzi îi are ca protagonişti pe doi indivizi care se luptă pentru proprietatea asupra Grindului Mujdei din Deltă: unul îl are moştenire de pe vremea primului descălecat în Deltă al stră-stră-străbunicului său cazac, iar celălalt se jură că Grindul Mujdei este „reîncarnarea” curţii casei sale de pe malul Dunării de la Giurgiu, luată de apele învolburate din primăvară. Metoda aleasă pentru verificarea celor două poveşti este… hipnoza peştilor!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te