Homepage  / Ultimul număr

Echipa fantastica de hoti

Echipa fantastica de hoti

de Redactia Tvmania

Timp de patru luni, un grup masiv de celebritati hollywoodiene s-a plimbat prin lume pentru a pune la cale jafuri memorabile. Nivelul sex-appeal-ului a depasit cotele admise la filmarile pentru „Ocean’s Twelve: Unsprezece plus una”.
Exista hoti simpatici pe lumea asta, pe care nu prea vrei sa-i vezi dupa gratii: nimeni nu si-a dorit sa-l vada prins pe Thomas Crown (interpretat de Pierce Brosnan) in „Aventura in doi” sau pe in Robert MacDougal (Sean Connery) in „Capcana pentru hot”, ce sa mai zicem de Nicole (Audrey Hepburn) si Simone (Peter O’Toole) din „Cum sa furi un milion?”.
Cu un public atat de indulgent si scenarii atat de bine scrise – infractorii scapa si se bucura de prada -, nu e nici o mirare ca unii sunt tentati sa planuiasca lovituri spectaculoase. Cat s-o fi inspirat din filme soferul Petru Nica atunci cand a decis sa comita „furtului secolului” in Romania nu stim, insa infractorul care a pus pe jar politia o saptamana intreaga nu a avut un plan atat de stralucit incat sa vada liber pelicula cu o pleiada de hoti ingeniosi, „Ocean’s Twelve: Unsprezece plus una”. Ar fi fost o sursa buna de inspiratie.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton