Homepage  / Vedete străine

Ce eforturi a făcut Robert Pattinson pentru a se menține în formă. La ce trucuri a apelat. „Nu-ți dai seama cât de nociv este”

Ce eforturi a făcut Robert Pattinson pentru a se menține în formă. La ce trucuri a apelat. „Nu-ți dai seama cât de nociv este”
7

de Roxana Mirea,

Robert Pattinson a vorbit despre eforturile pe care le-a făcut pentru a se menține în formă. De-a lungul timpului, starul din „Batman” a apelat la multe trucuri pentru a avea o greutate ideală și chiar a recurs la o dietă extrem de strictă, în încercarea de a-și detoxifia corpul.

Cum a încercat Robert Pattinson să se mențină în formă

Robert Pattinson a mărturisit că, de-a lungul timpului, a depus eforturi și a apelat la mai multe trucuri pentru a se menține în formă. În plus, actorul din „Batman” a apelat și la dieta spartană, în încercarea de a-și detoxifia corpul, potrivit filmnow.ro.

La un moment dat am mâncat doar cartofi pentru două săptămâni, ca detox. Doar cartofi fierți, pe care i-am condimentat cu sare roz de Himalaya. Aparent, te ajută să pierzi în greutate”, a spus el în cadrul unui interviu, potrivit Daily Mail.

„Chiar dacă alegi să-ți numeri caloriile, ceea ce este un obicei care creează dependență, nu-ți dai seama cât de nociv este decât atunci când e prea târziu”, a mai spus el.

De asemenea, pentru a avea o forma fizică dorită, Robert Pattinson a încercat și dieta keto, care se bazează pe un aport scăzut de carbohidrați, dar bogat în grăsimi.

„Oh, dar știi că există o dietă în care poți să mănânci mezeluri și brânzeturi? Nu ai voie, însă, să bei bere, căci acest obicei anulează efectele”, a mai spus el.

World Premiere of ”The Batman” in New York, US – 01 Mar 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Robert Pattinson s-a pregătit intens pentru rolul lui Batman

Robert Pattinson a povestit cum s-a pregătit pentru rolul lui Batman. Acesta a trebuit să fie în cea mai bună formă lui, urmând o dietă strictă și făcând antrenamente istovitoare. Actorul, care a devenit celebru după ce l-a interpretat pe Edward Cullen în „Twilight”, era conștient că trebuia să aibă un fizic perfect, mai ales în scenele în care apare la bustul gol.

Am avut cam trei luni să mă pregătesc înainte de începerea filmărilor, iar apoi făceam sport înainte și după muncă tot timpul. Înainte de scenele la bustul gol tai, și tai, și tai (cantitatea de alimente – n.r.), încât ajungi să-ți numeri și gurile de apă„, a povestit Pattinson pe covorul roșu de la premiera „The Batman”, pentru People.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton