Homepage  / Vedete străine

Cum s-a pregătit Robert Pattinson pentru rolul lui Batman. Ce sacrificii a făcut

Cum s-a pregătit Robert Pattinson pentru rolul lui Batman. Ce sacrificii a făcut
8

de Roxana Mirea,

Robert Pattinson, în vârstă de 35 de ani, a făcut mari sacrificii pentru a interpreta rolul lui Batman. Așteptatul film „The Batman” a avut premiera în cinematografe vineri, 4 martie. Pattinson a dezvăluit că a muncit luni de zile pentru a se pregăti fizic pentru rolul lui Batmam și chiar ajunsese să își numere „gurile de apă”.

Cum s-a pregătit Robert Pattinson pentru rolul lui Batman

Robert Pattinson (35 de ani) a aflat că a primit mult-doritul rol principal din „The Batman” în momentul în care era pe platouri, în prima zi de filmare la „Tenet”, filmul lui Christopher Nolan, chiar înainte de pandemie.

Când a avut loc premiera din New York City a filmului The Batman, pe 2 martie, Robert Pattinson a povestit cum s-a pregătit pentru rolul lui Batman. Acesta a trebuit să fie în cea mai bună formă lui, urmând o dietă strictă și făcând antrenamente istovitoare.

Am avut aproximativ trei luni să mă pregătesc înainte de începerea filmărilor, iar apoi făceam sport înainte și după muncă tot timpul. Înainte de scenele la bustul gol tai, și tai, și tai (cantitatea de alimente – n.r.), încât ajungi să-ți numeri și gurile de apă„, a povestit Robert Pattinson pe covorul roșu de la premiera „The Batman” pentru publicația People.

Actorul, care a devenit celebru după ce l-a interpretat pe Edward Cullen în „Twilight”, era conștient că trebuia să aibă un fizic perfect, mai ales în scenele în care apare la bustul gol.

World Premiere of ”The Batman” in New York, US – 01 Mar 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Robert Pattinson, despre costumul lui Batman

În scenele în care nu era fără cămașă, Robert Pattinson era îmbrăcat în costumul lui Batman. Momentul în care și-a pus costumul pe el și s-a uitat în oglindă a fost foarte emoționant pentru celebrul actor. Faptul că s-a văzut îmbrăcat astfle l-a ajutat să se simtă mai conectat cu personajul.

„Este amuzant pentru că citești scenariul și petreci mult timp încercând să-ți dai seama: „Cum pot juca acest personaj care face astfel de acte îndrăznețe?” Și cu cât mă apropiam de filmare, deveneam din ce în ce mai paranoic – știi, se simte ridicol când stai acasă într-un tricou – și apoi îmbraci costumul”, a spus el despre costumul lui Batman. „Are o putere elementară”.

Oamenii reacționează diferit față de tine, echipa se poartă diferit. Întreaga ta lume se schimbă brusc. Când te zărești o secundă sau îți vezi reflexia sau o umbră pe podea, realizezi că acest personaj este mai mare decât tine. E ca și cum ai purta o coroană sau ceva de genul acesta”, a mai spus protagonistul din „The Batman”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te