Homepage  / Vedete străine

De ce s-a temut regizoarea „Twilight” după primul sărut dintre Robert Pattinson și Kristen Stewart. „Este ilegal…”

De ce s-a temut regizoarea „Twilight” după primul sărut dintre Robert Pattinson și Kristen Stewart. „Este ilegal...”
11

de Roxana Mirea,

Filmele „Twilight” au fost fenomen, iar Robert Pattinson și Kristen Stewart au fost perfecți pentru a-i interpreta pe Edward Cullen și Bella Swan. Totuși, regizoarea Catherine Hardwicke a avut o temere în legătură cu relația dintre Robert și Kristen pentru că actrița era minoră pe vremea când filmau pentru „Amurg”, primul film din cele cinci.

Primul sărut dintre Robert Pattinson și Kristen Stewart

În cadrul podcastului The Big Hit Show, Catherine Hardwicke, în vârstă de 66 de ani, a vorbit despre proba pe care au dat-o împreună Robert Pattinson și Kristen Stewart pentru primul film al francizei Twilight, în 2007. Regizoarea a fost destul de îngrijorată după ce a fost martora primului sărut dintre cei doi la casting. Catherine a simțit imediat chimia dintre Robert și Kristen și a fost îngrijorată din această cauză pentru că el avea 21 de ani, iar ea doar 17, la acel moment. Ar fi fost ilegală o relație intimă între cei doi.

Mi-am dat seama imediat de chimia puternică dintre ei și mi-am zis: ‘O, Doamne!’. M-am gândit: Stewart are 17 ani. Nu vreau să intru în niște treburi ilegale”, a declarat regizoarea. Vârsta legală de consimțământ în California este de 18 ani, iar Hardwicke a simțit nevoia să-i amintească lui Pattinson acest lucru, după ce actorul a căzut de pe pat în timpul castingului. „Îmi amintesc că i-am spus lui Rob: ‘Apropo, Kristen are 17 ani. În California, este ilegal să ai o relație sexuală la această vârstă…’. Iar el a spus: ‘Oh, OK, mă rog’”, a explicat ea, potrivit filmnow.ro.

twilightIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Catherine Hardwicke: „Kristen mi-a mărturisit: Trebuie să fie Rob’”

Catherine Hardwicke a avut dreptate în ceea ce privește chimia dintre Robert Pattinson și Kristen Steward. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare și au fost împreună timp de aproape patru ani, între 2009 și 2012. Recent, Kristen a numit acea poveste de iubire ca fiind „tânără și stupidă”.

După scena sărutului de la casting, Kristen i-a spus lui Catherine Hardwicke că este musai ca Robert Pattinson să îl interpreteze pe vampirul Edward Cullen.

„Scena sărutului de la casting, dintre Rob și Kristen, am filmat-o în camera mea. Iar el a fost atât de prins în toată acea atmosferă, încât a căzut din pat. I-am spus: ‘Amice, calmează-te’. Apoi la finalul probei, Kristen mi-a mărturisit: Trebuie să fie Rob’”, și-a amintit Hardwicke.

Dorința de atunci a lui Kristen s-a împlinit, chiar dacă regizoarea a trebuit s-o convingă pe autoarea Twilight, Stephenie Meyer, să-l accepte pe Robert în rolul lui Edward. Prima alegere a autoarei a fost Henry Cavill, cunoscut acum pentru rolul lui Superman, dar și pentru cel al lui Geralt din Rivia din „The Witcher”. Totuși, Henry avea 24 de ani la acea vreme și ar fi fost nepotrivit în rolul unui vampir de 17 ani.

„Twilight” a devenit un fenomen, iar franciza a fost una de succes, cu $3,4 miliarde la box office-ul global.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te