Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Vântur, pe culmile succesului în India, alături de Salman Khan. Ce anunț a făcut

Iulia Vântur, pe culmile succesului în India, alături de Salman Khan. Ce anunț a făcut

de Roxana Mirea,

Iulia Vântur este implicată într-un proiect cu iubitul ei, Salman Khan. De când s-a mutat din România, vedeta a colaborat cu mai mulți artiști indieni. Cert este că Iulia Vântur este pe culmile succesul în India și nu doar din punct de vedere profesional. Aceasta este împlinită și pe plan personal, având în vedere că trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Salman Khan de mai mulți ani de zile.

Iulia Vântur, în același proiect cu Salman Khan

Iulia Vântur a dat lovitura în India și este cap de afiș într-un film cu iubitul ei, Salman Khan. Fosta prezentatoare TV a apărea în cel mai recent film al partenerului ei și va cânta împreună cu un artist cunoscut din India. Iulia Vântur are o carieră de succes în India, unde locuiește de ani buni și unde l-a întâlnit pe iubitul ei, Salman Khan. Acum, Iulia Vântur va apărea într-un film alături de Salman Khan, potrivit fanatik.ro.

Iulia Vântur a anunțat că mâine, 22 ianuarie, va fi lansată una dintre melodiile de pe coloana sonoră a filmului. Pe rețelele sociale, Iulia Vântur a postat o fotografie cu afișul producției.

O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie. Stați aproape!” a scris Iulia Vântur pe pagina de Instagram.

Iulia Vântur și Salman Khan nu vor să se căsătorească

Iulia Vântur (41 de ani) și Salman Khan (56 de ani) formează un cuplu de o bună bucată de vreme. Totuși, cei doi nu își doresc să se căsătorească.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare.

Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia Vântur, conform viva.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te