Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Elena Gheorghe, îngrijorată pentru copiii ei. De ce i-a izolat artista pe cei mici

Elena Gheorghe, îngrijorată pentru copiii ei. De ce i-a izolat artista pe cei mici
6

de Andra Stana,

Elena Gheorghe traversează o perioadă grea. Cântăreața a împărtășit cu fanii ei, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că băiatul ei are probleme de sănătate. Cu ce boală a fost diagnosticat Nicholas și ce se întâmplă în aceste zile cu sora lui, Amelie.

Elena Gheorghe, despre boala lui Nicholas: „A debutat cu febră”

Elena Gheorghe a avut motive serioase de îngrijorare în această perioadă. Băiatul ei a fost diagnosticat cu pojar și a avut simptome nu tocmai ușoare.

Artista a povestit în mediul online că micuțul are o formă „destul de severă” de pojar, având în vedere că nu poate dormi deloc.

„Nicholas a făcut vărsat de vânt și nu am avut ce face decât să-i despărțim pe cei doi micuți. Nicholas a rămas aici, în grija mea, pe când Amelie este la ai mei, la Clinceni. Boala se manifestă prin nopți nedormite, bubițe pe tot corpul, pe față, în cap. A debutat cu febră, moleșeală, dar ne-am dat seama imediat că este vorba despre varicelă.

O formă destul de severă, zic eu.”, a povestit Elena Gheorghe, în mediul online.

Elena-Gheorghe-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce se întâmplă cu fetița Elenei Gheorghe

Elena Gheorghe a mărturisit că se teme ca nu cumva și fetița ei să fi luat boala. Deși micuța se afla la bunici când fratele ei a făcut varicelă, artista nu exclude posibilitatea ca băiețelul să fi avut virusul în organism de mai mult timp.

Noi ne-am bucurat că Nicholas era deja la soacra mea, iar Amelie la Clinceni, am zis că poate nu o ia și cea mică. Ea nu ar înțelege că nu trebuie să se scarpine și poate rămâne cu semne(…) Mai avem un hop, să nu avem vreo surpriză de la Amelie zilele acestea. Sperăm ca totul să treacă cu bine și să trecem peste proba de foc.„, a mai spus Elena Gheorghe, pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te