Homepage  / Vedete româneşti

Emil Mitrache, alias Americanu’ din La bloc, operat pe cord deschis. Un prieten i-a salvat viața

Emil Mitrache, alias Americanu’ din La bloc, operat pe cord deschis. Un prieten i-a salvat viața
5

de Roxana Mirea,

Emil Mitrache, cunoscut și sub numele de Americanu’, personajul lui din serialul românesc „La bloc”, a fost operat pe cord deschis. Interveția chirurgicală a fost extrem de scumpă. Actorul a scăpat cu viață datorită unui prieten, care i-a împrumutat banii necesari.

Emil Mitrache, operat pe cord deschis

Emil Mitrache, cunoscut și sub numele de Americanu’, personajul lui din serialul românesc „La bloc”, a fost invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, găzduit de Cătălin Măruță, unde a dezvăluit că a fost operat pe cord deschis. Actorul a descoperit întâmplător afecțiunea de care suferea și a avut nevoie imediat de intervenție chirurgicală.

Am avut o intervenție pe cord deschis. Fac acum un an. Și dacă nu descopeream întâmplător, nu mai stăteam de vorbă la ora asta. Am descoperit întâmplător, da. Am avut aorta mărită. Du-te și fă și tu niște analize. Nu aveam nimic. Ăsta este criminalul tăcut… Nu te doare… Decât se rupe și într-un minut ai murit. Am o clinică lângă mine, m-am dus. Vă recomand să mergeți și la un medic cardiolog chirurg. Am făcut CT-ul, mi-a ieșit, e măricică (58-60). În două luni se mărise cam 7-8 mm”, a declarat Emil Mitrache, la podcastul Acasă la Măruță, potrivit libertatea.ro.

emil-mitracheIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Un prieten i-a salvat viața lui Emil Mitrache

Un prieten i-a salvat viața lui Emil Mitrache. Operația a costat în jur de 10.000 de euro, iar el nu beneficia de această sumă de bani, așa că prietenul lui i-a împrumutat banii necesari. Intervenția chirurgicală a durat aproximativ 8 ore.

Păi, de la 10.000-12.000 de euro (n.r. – este prețul operației de inimă). Mi-a salvat viața un prieten de-al meu, mi-a zis: Du-te, îți plătesc eu!. A durat operația aproape 8 ore, numai până îți face legăturile să-ți schimbe circulația sângelului printr-un aparat…”, a mai povestit Americanu’, din „La bloc”,

Ulterior, Emil Mitrache a renunțat și la țigări după ce a aflat ce probleme de sănătate are. Acum, se simte foarte bine și este hotărât să aibă mult mai multă grijă de sănătatea lui.

Eu am avut exact pe bază, pe inimă, mărirea. Dacă erai mai în vârstă, îți puneam una de porc, o valvă de porc. Tu mai duci și e metalică… E un mic cilindru, cu un ax pe mijloc și cu două jumătăți. Aud tot timpul. Eu când m-am trezit, pe noptieră aveam cutiile. Uite așa am scăpat… De când am deschis ochii, după operație, nu m-a durut nimic. S-a vindecat frumos. Zici că nu am avut nimic. Niciodată nu am făcut excese. Am renunțat la țigări din ziua în care am văzut CT-ul. Este ceva genetic”, a mai povestit el.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton