Homepage  / Filme Online

Encanto 2 ar fi deja pe drum la Disney! Ce s-ar putea întâmpla cu membrii familiei Madrigal

Encanto 2 ar fi deja pe drum la Disney! Ce s-ar putea întâmpla cu membrii familiei Madrigal

de Roxana Mirea,

Animația „Encanto” de la Disney s-a bucurat de un real succes, câștigând premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj de animație. În plus, și melodiile de pe coloana sonoră au fost ascultate la nesfârșit de fani. Acest succes răsunător este un semn clar că ne putem aștepta la o continuare. În ceea ce privește „Encanto 2”, Lin-Manuel Miranda, care a creat melodiile filmului, crede că este o chestiune de "când" și nu de "dacă".

Encanto 2 s-ar putea să fie pe drum

Membrii familiei Madrigal se vor întoarce probabil într-o continuare a filmului animat „Encanto”, dar se pare că personajele magice ar putea avea de-a face cu o întorsătură de situație. Cei mai mulți dintre membrii Familiei Madrigal primesc puteri în „Encanto”. De exemplu, Luisa Madrigal (Jessica Darrow) are superputeri și poate muta clădiri sau ridica măgari.

În plus, Pepa Madrigal (Carolina Gaitán) poate controla vremea, aducând nori de ploaie sau soare oriunde merge. Cu toate acestea, Mirabel Madrigal (Stephanie Beatriz) nu primește puteri, ceea ce, în cele din urmă, pune la încercare relația ei cu Abuela Alma (Maria Cecilia Botero și Olga Merediz).

Deși Disney nu a detaliat planurile oficiale, este posibil ca „Encanto 2” să fie pe drum. Chiar și la câteva luni de la lansarea sa în cinematografe din noiembrie 2021, popularitatea animației continuă să crească pe Disney+, scrie screenrant.com.

Filmul a devenit chiar cel mai rapid film Disney care a atins 200 de milioane de ore de streaming pe acest serviciu. Coloana sonoră a obținut, de asemenea, un succes fără precedent, petrecând mai multe săptămâni în fruntea clasamentului albumelor din Billboard. În ceea ce privește o continuare a filmului „Encanto”, Lin-Manuel Miranda, care a creat melodiile antrenante ale filmului, crede că este o chestiune de „când” și nu de „dacă”.

De la ce ne-am putea aștepta de la Encanto 2 de la Disney

Deși membrii familiei Madrigal se vor întoarce probabil într-o continuare, s-ar putea să se confrunte cu o schimbare semnificativă. Regizorul „Encanto”, Jared Bush, răspunde în mod obișnuit online la întrebările fanilor și a explicat (pe Twitter) că puterile celor din familia Madrigal ar putea avea limite.

Când a fost întrebat dacă puterile vor funcționa sau nu în afara satului din Encanto, Bush a spus: „Nu au fost niciodată dincolo de sat, așa că nu s-a stabilit”. Declarația ar putea însemna că membrii familiei Matrigal vor fi nevoiți să se confrunte cu lumea reală fără puterile lor într-o continuare a animației.

În Encanto, Mirabel se simte adesea ca un pește pe uscat, încercând să navigheze prin lume, în timp ce membrii familiei sale au cu toții daruri magice care îi ajută să se descurce. Cu toate acestea, Encanto 2 ar putea inversa această poveste. Deoarece satul este deschis spre lumea exterioară, o continuare ar putea să-i facă pe cei din familia Madrigal să se aventureze dincolo de satul lor.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te