Homepage  / Ultimul număr

Experimentez pentru tine

Experimentez pentru tine

de Redactia Tvmania

Smiley si Cristina Rus fac pereche in postura de prezentatori ai emisiunii „Mega Clever”, dedicata experimentelor trasnite si satisfacerii curiozitatilor stiintifice.

N-o sa fie chiar ca „Brainiac”, emisiunea de pe Discovery Channel, dar este pentru prima data cand un post din Romania impacheteaza stiinta sub forma unei emisiuni de divertisment si o ofera publicului larg. Iar atunci cand cuplul de prezentatori este alcatuit din Smiley si Cristina Rus, care mai profita inca de valul de popularitate adus de participarea la „Dansez pentru tine”, asteptarile legate de audiente nu pot fi decat mari.
„Mega Clever” le va oferi in fiecare saptamana telespectatorilor experimente stiintifice menite, ce-i drept, mai degraba sa provoace rasul si stupefactia, decat sa contribuie la progresul cunoasterii: tot felul de substante puse laolalta si ducand la inevitabilele explozii, fachiri care merg pe cioburi sau obtinerea unor raspunsuri exacte la intrebari precum „Cate kilograme poti sa atarni de un sul de hartie?”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te