Homepage  / Ultimul număr

Expertii dansului

Expertii dansului

de Redactia Tvmania

Dupa o competitie mai stransa ca la editiile precedente, la finala emisiunii „Dansez pentru tine” s-au calificat trei perechi. Drumul pana aici nu a fost deloc usor.

Sunt putine emisiuni in peisajul tv autohton al ultimilor ani care s-au bucurat de succesul atins de „Dansez pentru tine” si care au reusit sa se mentina cu aceeasi determinare in topul preferintelor spectatorilor. A treia editie din „Dansez pentru tine” a pus din nou probleme serioase concurentei vineri seara si a avut printre participanti vedete ce s-au straduit cat au putut sa lupte pentru cauza partenerilor lor. Dintre cele opt echipe prezente la inceputul emisiunii, in ultimul „act” s-au calificat – direct – Laura Cosoi si Bogdan Boanta, iar Andreea Balan si Petrisor Ruge s-au duelat in semifinala cu Cosmin Stan si Doina Ocu. Drumul spre finala nu a fost unul facil si cu siguranta nu va fi uitat prea usor. Cosmin recunoaste ca „a visat sa participe la emisiune din prima clipa. Am vazut, de-a lungul timpului, in activitatea mea de reporter la stiri, o serie de nenorociri, si venise timpul sa fac mai mult – nu mai puteam ramane doar spectator, trebuia sa ma implic”. Ultimele saptamani l-au convins pe Cosmin ca „nimic nu este imposibil”. „Am invatat de la Doina ca pentru binele copilului tau, nici un efort nu inseamna prea mult”. Doina admite ca la inceput era timorata in prezenta lui, dar „pe masura ce ne-am cunoscut, mi-am dat seama ca este un om minunat, extrem de muncitor si cu o inima mare. El a tras echipa si nu de putine ori mi-a fost alaturi atunci cand imi era mai greu”. Cosmin si Doina recunosc ca si-au propus de la inceput sa castige, dar ca experienta celorlati concurenti le-a mai temperat optimismul ulterior. „A trebuit sa-mi depasesc complexele aparute ca urmare a faptului ca eu nu eram obisnuit cu scena”, explica reporterul Pro Tv.
Pentru Laura Cosoi si Bogdan Boanta drumul spre finala a fost mai simplu, pentru ca prestatia lor a fost ireprosabila inca de la prima aparitie. „Fiecare zi petrecuta pe ringul de dans si la antrenamente a fost speciala. Am terminat Facultatea de Asistenta Sociala si cazurile acestea nu erau straine de mine… dimpotriva. Dar, in mod sigur, acesta este cel mai frumos mod de a rezolva o problema de acest gen!” – afirma cu convingere Laura. Pentru Bogdan faptul ca s-au calificat direct in finala a marcat o schimbare.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te