Homepage  / Ultimul număr

Extrem de activi

Extrem de activi

de Redactia Tvmania

Trupa Activ pune la punct ultimele detalii inainte de lansarea unui nou material discografic. Prima mostra din acesta este single-ul "Reasons".

Videoclipul piesei „Reasons” mi-a atras atentia de prima oara cand l-am vazut, pentru ca este filmat impecabil si are un scenariu care te prinde imediat. Regizorul Dragos Buliga a reusit sa construiasca un produs care ar fi pacat sa nu aiba acces si in topurile din afara Romaniei, mai ales ca melodia beneficiaza de un sound elaborat si un tipar adaptat cerintelor externe. Activ au iesit in evidenta pe piata muzicala autohtona de la debutul lor in 1999 cu albumul „Sunete”, dar succesul lor a crescut simtitor din momentul in care Oana Nistor a fost cooptata ca vocalista in 2001. Discurile „In transa”, „Motive” si „Superstar” s-au vandut ca painea calda si au fost difuzate obsedant in cluburi si la radio. Faptul ca un numar impresionant de DJ cunoscuti sunt prezenti ca invitati in videoclipul single-ului „Reasons” este o maniera prin care cei de Activ isi manifesta recunostinta pentru faptul ca au fost promovati si sprijiniti sa-si croiasca un drum.

Rudi (Rudolf Stefanic)
1. A fondat Activ impreuna cu Avi in Arad. Asculta cu placere Faithless si este fan Southpark.

Avi (Flaviu Cicirean)
2. Inainte de Activ, a pus bazele unui proiect undergound tot cu Rudi – Wetland, cunoscut doar de apropiatii lui.

Oana Nistor
3. Are o voce calda, cu un timbru puternic si este din Timisoara. Are doar 23 de ani si este o admiratoare infocata a lui Celine Dion.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te