Homepage  / Ultimul număr

Faima bate filmul

Faima bate filmul

de Redactia Tvmania

Nicole Kidman e gata sa revina pe marile ecrane, alaturi de noul James Bond, intr-un horror de zile mari!

Chiar si starurile colectioneaza autografe! Nicole Kidman poate confirma oricand acest trend, din moment ce i-a solicitat un astfel de suvenir tocmai lui Daniel Craig, de indata ce fusese confirmat pentru rolul agentului 007, in seria „James Bond”. Sau s-a iscalit frumos pe contractul cu Chanel, pentru care a fost platita cu aproape un milion de dolari pe minut, pentru un scurt metraj devenit ulterior spot publicitar. Dovezi mai mult decat concludente, care aduc in fata faptul ca, desi pastreaza o aparenta deloc prea efervescenta pentru o stea hollywoodiana, Nicole Kidman stie sa surprinda si sa-si recucereasca locul privilegiat de care se bucura in cetatea filmului.
In aceasta saptamana o revedem pe Nicole Kidman intr-o productie care a facut inconjurul globului si a luat si un Oscar. Alaturi de Meryl Streep si Julianne Moore, Kidman joaca in „Orele” un rol de referinta: acela al Virginiei Wolf. O abordare clasica ce a necesitat unele mici trucuri din partea actritei: un nas fals purtat la filmari, a invatat sa scrie cu mana dreapta si chiar a citit toate epistolele scriitoarei engleze. „Pentru mine, faptul ca am filmat in Marea Britanie a fost ceva neasteptat. Mi-am dat seama cat de mult timp am pierdut evitand sa dau curs propunerilor venite din partea cineastilor englezi”, a precizat ea.
De bine ce Keith Urban, sotul ei, urmeaza un program de dezalcoolizare, Nicole Kidman se pregateste sa lanseze „The Visiting”, unde interprezeaza un psihiatru care incearca sa vindece o maladie de origine extraterestra. Pentru plus de actiune, din distributie fac parte si doua nume grele din „Casino Royale”: Daniel Craig – noul James Bond si Jeffrey Wright, actorul care a imbracat hainele agentului CIA, in aceeasi productie a seriei „James Bond”.

„Orele” – Sambata, 22:10, TVR 2

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te