Homepage  / Televiziune

Survivor All Stars, 22 februarie. Faimoșii vor pierde un nou membru la finalul consiliului

Survivor All Stars, 22 februarie. Faimoșii vor pierde un nou membru la finalul consiliului
5

de Redactia Tvmania

Zilele trec, iar totul este mai complex. Probele se scurg, iar fiecare victorie contează tot mai mult. Cu fiecare etapă trecută, concurenții rămași în joc la „Survivor All Stars” demonstrează că sunt capabili să se adapteze oricăror condiții pentru a rămâne în show cât mai mult.

Faimoșii vor pierde un nou membru al echipei în consiliul din 22 februarie

Și în ediția din data de 21 februarie, Faimoșii și Războinicii au continuat atât lupta pe traseu, cât și aprigele discuții care construiesc o echipă cu adevărat. „Cea mai importantă victorie de când a început”, a spus Alex Delea, de la Războinici, la finalul jocului pentru imunitate, câștigat de tribul său.

Daniel-Pavel-Consiliu-tribal-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Și Ștefania Ștefan, cea care a închis scorul, a ținut să precizeze: „A fost cea mai mare presiune pe mine”. Vizibil dezamăgiți, Faimoșii și-au acceptat înfrângerea, iar Moroșanu a simțit nevoia să facă o completare extrem de dură: „Jocul ăsta trebuia să fie al nostru, nu avem nicio scuză. Capul jos, joc de glezne”.

Cu gândul deja spre nominalizările care vor urma în ediția din 22 februarie, membrii tribului roșu au mers la Imunitatea personală, acolo unde în premieră s-a impus Ana Porgras. În doar câteva ore, vom vedea ce decizie va lua sportiva în Consiliul Tribal, dar și care va fi decizia de grup.

Echipele se vor lupta pentru hot-dogi

Săptămâna de „Survivor All Stars” ajunge în această seară la final, nu însă înainte de un nou joc care le-ar putea aduce câte 3 hot-dogi fiecărui membru din tribul care se va impune. „Atunci când ești la start, vrei să câștigi cu orice preț”, va spune Iancu Sterp, care pare extrem de decis să închidă o nouă etapă albastră, alături de ai săi colegi.

A mai rămas puțin până când vom vedea cine va ajunge la consiliul de eliminare, dar și cine va părăsi show-ul din cadrul tribului Faimoșilor. Rămâne de văzut pentru cine se va stinge flacăra în cea de-a șasea săptămână a competiției, dar și ce reacții vor exista în echipă, odată cu toate cele întâmplate în ultimele zile.

Sursă foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te