Homepage  / Ultimul număr

Figurantii

Figurantii

de Redactia Tvmania

Un nou serial de comedie, aclamat in Marea Britanie si Statele Unite, ajunge si pe micile noastre ecrane si promite sa ne faca ziua de luni mai suportabila.

In ianuarie anul acesta, TVR 2 incepea difuzarea serialului britanic „The Office”, care povestea viata banala a colegilor de birou dintr-o companie de provincie si care a primit sase premii BAFTA si doua Globuri de Aur. Creatorii sitcomului – Ricky Gervais si Stephen Merchant – si-au continuat parteneriatul de succes si in 2005, cand si-au pus semnaturile pe „Figurantii” („Extras”). Productia, formata din doua serii a cate sase episoade, va fi difuzata incepand cu aceasta saptamana de TVR 1, in fiecare luni, de la ora 21.50. O coproductie a BBC si HBO, acest serial a adunat patru nominalizari la Emmy in 2006 si un premiu BAFTA in 2007 si a fost elogiat de criticii de specialitate.
In centrul productiei se afla Andy Millman (Ricky Gervais), un fost angajat de banca devenit un actor care nu-si uita niciodata replicile. Nu de alta, dar nu are nici o replica de spus, deoarece nu primeste decat roluri de figurant. Nelasandu-se doborat de esecul in acest domeniu si convins ca are potential de star, Andy are parte de marea lui sansa in al doilea sezon al sitcomului, atunci cand episodul-pilot al unui serial care ii poarta semnatura este cumparat de un post de televiziune britanic. Aceasta cale spre celebritate va fi insa plina de obstacole – cum ar fi hotararile luate de conducerea postului, fanii serialului si inutilitatea agentului sau, Darren Lamb (Stephen Merchant), care de obicei sugereaza pe altcineva in respectivul rol, nedandu-i nici o sansa lui Andy – in ciuda sprijinului acordat de amica lui, Maggie Jacobs (Ashley Jensen), o actrita figuranta care profita de orice rolisor pentru a-si gasi un iubit.

Luni 21.50, TVR 1, „Figurantii”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te