Homepage  / Seriale turceşti

„Fiica ambasadorului”, 16 mai 2022. În penultimul episod, Sancar caută soluții sa le protejeze pe Mavi și pe Malek

„Fiica ambasadorului”, 16 mai 2022. În penultimul episod, Sancar caută soluții sa le protejeze pe Mavi și pe Malek
5

de Andra Stana,

Fiica ambasadorului” este serialul turcesc difuzat de Kanal D în serile de luni și marți, de la ora 20.00. Fascinanta poveste de dragoste i-a avut inițial în distribuție pe Neslihan Atagül, în rolul personajului central feminin, și pe Engin Akyürek, în rolul principal masculin. Apoi, protagonistă a devenit Tuba Büyüküstün.

“Fiica ambasadorului” ne introduce în lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Difuzat inițial de luni până vineri de Kanal D, serialul turcesc a rămas în grila postului doar lunea și marțea. Modificarea, pricinuită de introducerea în program a noilor episoade din „Mă numesc Zuleyha”.

Vă reamintim că Tuba Büyüküstün i-a luat locul lui Neslihan Atagül în serialul „Fiica ambasadorului”. Schimbarea s-a produs în episodul 37 al serialului de la Kanal D, difuzat luni, 28 martie 2022.

În „Fiica ambasadorului”, Tuba Büyüküstün are rolul Mavi. Iată ce se întâmplă în episodul de luni, 16 mai 2022, din „Fiica ambasadorului”.

Ce se întâmplă în episodul de luni, 16 mai 2022, din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”

Luni, 16 mai 2022, Kanal D difuzează un nou episod, penultimul din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”. Iată ce se întâmplă în episodul 51 din serialul turcesc cu Tuba Büyüküstün.

Ce-se-intampla-in-episodul-de-luni-16-mai-2022-din-serialul-turcesc-„Fiica-ambasadorului-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sancar caută soluții sa le protejeze pe Mavi și pe Malek, în timp ce durerea provocată de despărțirea de ele se mai potolește. Faptul că se apropie momentul nașterii face ca viața izolată să crească riscurile pentru Mavi. Comportamentul din ce în ce mai periculos și mai instabil îl face pe Güven să vrea să scape de el. Nimeni nu poate prezice ce e în stare să facă doar ca să ajungă la Mavi.

Sursa foto: Instagram

Te-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te