Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine este Engin Akyurek, protagonistul din „Fiica ambasadorului” (Kanal D). Îl știți din „Fatmagul”

Cine este Engin Akyurek, protagonistul din „Fiica ambasadorului” (Kanal D). Îl știți din „Fatmagul”
8

de Andra Stana,

Engin Akyurek este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia. Actorul îl va interpreta pe Sancar, personajul principal masculin, în „Fiica ambasadorului”, serialul care începe pe 3 Ianuarie, la Kanal D. Destinul său s-a schimbat atunci când s-a înscris la un concurs de talente.

Cine este Engin Akyurek, actorul care interpretează rolul principal masculin în „Fiica ambasadorului”, la Kanal D

Originar din Ankara, artistul de 40 de ani, a avut un parcurs cu totul neobișnuit în lumea artei cinematografice. Este pasionat de istorie, ca atare a și absolvit Universitatea din Ankara cu această specializare, însa participarea la un concurs de talente i-a schimbat destinul.

După ce a câștigat această competiție, a fost remarcat si  distribuit într-un rol secundar, dar de impact, în serialul „Yabanci Damat”. Steaua lui Engin a început sa strălucească rapid.  

Fiica-Ambasadorului_Kanal-D-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

A mai jucat în „Fatmagul”, alt serial turcesc de la Kanal D

Și telespectatorii din România au avut ocazia să îl vadă pe Engin Akyurek la tv. El a jucat în serialul de succes „Fatmagul”, în rolul lui Kerim Ilgaz, difuzat de Kanal D.

Talentul tânarului actor a depășit rapid granițele Turciei. Cu o serie de premii câștigate, atât naționale cât și internaționale, acesta a cucerit publicul de pe mai multe continente.

I-au fost decernate distincțiile la categoria „Cel mai bun actor” în cadrul unor festivaluri importante precum Film Writers Association Awards, Seoul International Drama Awards, Golden Butterfly Awards, Peru Latina Turkish Awards, International İzmir Film Festival. El a fost nominalizat la aceeași categorie în cadrul celebrului International Emmy Awards.

Engin Akyurek, protagonistul noului serial turcesc de la Kanal D, este și un scriitor de succes

Engin Akyurek este și un devorator de literatură, el însuși publicând o carte, „Sessizlik” („Tăcere”). Volumul a fost bine primit de iubitorii de lectură. Ulterior, actorul a donat veniturile obținute din vânzarea cărții.

În carte, Engin face o călătorie emoționantă în trecut, în anii ’80, în perioada copilăriei, apoi în perioada adolescenței, în anii ’90.

Cine-este-Engin-Akyurek-protagonistul-din-„Fiica-ambasadorului-Kanal-D-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

Ce rol va juca Engin Akyurek în „Fiica ambasadorului”

Carismatic și profund, Engin Akyurek va reintra în casele românilor, din 3 ianuarie, de la 20.00, în rolul lui Sancar Efeoglu, din serialul „Fiica ambasadorului”.

Engin îl interpretează pe Sancar, fiul unui arendaș, care nu a părăsit niciodată satul în care s-a nascut, Muğla. Nare, interpretată de Neslihan Atagül, este fiica unui ambasador turc și o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să călătorească în întrega lume. Prin ochii frumoasei Nare, Sancar a aflat despre lumea cea mare,  iar tânara a aflat despre țara ei de la Sancar.

Deși se văd doar cateva zile pe an, iubirea dintre cei doi crește odată cu trecerea timpului și totul evoluează spre o căsătorie.  Însă chiar în noaptea în care cei doi își unesc destinele, tânăra dispare…

Nu pierdeți din 3 ianuarie, de la 20:00, „Fiica ambasadorului”,  un serial eveniment  în care povestea de dragostea mistuitoare, misterul și răsturnările de situație devin ingredientele unor experiențe unice pentru telespectatori.

Sursa foto: Kanal D, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te