Homepage  / Știri / Televiziune

Ce filme de Crăciun vedem la FilmBox

Ce filme de Crăciun vedem la FilmBox

de Andra Stana,

Filme de familie care ne aduc împreună de Sărbători, dar și blockbustere, care ne țin în fața televizoarelor.

De Crăciun, maraton de filme de Crăciun pe canalele FilmBox

Dragoste la prima vedere, de Crăciun

În Ajunul Crăciunului, vineri, 24 decembrie, FilmBox Family a programat de la ora 23:20 „Dragoste la prima vedere, de Crăciun”, un film franțuzesc din 2017, cu sare și piper sau, mai bine zis, dulce-amar… Charlotte Marlon lucrează la o firmă de avocatură specializată în falimente. Ea primește o misiune mai specială: să se ocupe de închiderea unei fabrici de jucării din Suedia unde, în loc să-și facă treaba, se îndrăgostește de patron. Lucrurile se complică, Crăciunul se apropie și trebuie să găsească o soluție! În rolul principal, Julie De Bona, una dintre cele mai apreciate și prolifice actrițe din noua generație din Franța.

Scrisoare pentru Moș Crăciun

Ziua de Crăciun este plină de surprize cinematografice pentru toate gusturile. FilmBox Premium are nu mai puțin de 4 filme de Crăciun care încep de la ora 10:05 cu „Scrisoare pentru Moș Crăciun”, o comedie romantică în care o femeie care răspunde scrisorilor pentru Moș Crăciun se îndrăgostește de un… poștaș.

Miracol de Crăciun

Miracol de Crăciun”, programat pe FilmBox Premium de la ora 11:35, este un film despre felul în care reușim – sau nu! – să ne împăcăm cu trecutul. E vorba despre povestea unei avocate care se întoarce acasă de Crăciun, doar că află că locul în care a copilărit – casa părintească – a fost vândut unei alte familii. Să vedeți cum unii își petrec Crăciunul încercând să-și recupereze amintirile!

Salvează-mă

Pentru seara de Crăciun, FilmBox Premium are programat filmul „Salvează-mă”, de la ora 21:00. O poveste fascinantă despre încredere și adevăr, despre valorile care leagă sau destramă o familie.

Filmul, cu Sara Paulson și Kiera Allen, e din 2020 și a fost apreciat de critici în cuvinte care spun multe despre calitatea scenariului: „este un film în care personajele sunt inteligente și par hotărâte să evite genul de momente care te lasă să țipi la ecran, frustrat de cât de groaznice sunt alegerile cuiva”.

Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar

Cine rezistă, cu cei dragi, pe lângă televizor, poate savura și o poveste care a „mișcat” lumea: „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar”, cu celebrii Penélope Cruz și Javier Bardem.

„Dacă ai de gând să vorbești despre Pablo Escobar, nu vrei să faci ceva plin de farmec sau să justifici ceea ce a făcut acel personaj. Trebuie să spui lucrurile așa cum sunt”, a spus Penélope Cruz despre rolul ei. „Acesta este primul film care îl arată pe Pablo Escobar prin ochii cuiva care l-a cunoscut cu adevărat, iar ea a petrecut 10 ani în acea relație. Când a vrut să o încheie, era prea târziu și aproape că și-a pierdut viața.”

Filmul este pe FilmBox Premium, de la ora 1.45.

Iubită pentru tata

Jeremy Piven este actorul care strălucește în filmul de duminică, 25 decembrie, de la ora 19:30, pe FilmBox Premium: „Iubită pentru tata”.

„Piven and Barrett strălucesc în această surpriză cinematografică de Crăciun”, scrie o publicație de la Hollywood, cu referire la Jeremy Piven și actrița Olivia Mai Barrett, care o interpretează pe fiica lui în film.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te