Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 17 noiembrie 2023: „Bătrânul și arma”, „Proiect: Vrăjitoarea”, „Aeon Flux”

Filme la TV azi, 17 noiembrie 2023: „Bătrânul și arma”, „Proiect: Vrăjitoarea”, „Aeon Flux”

de Redactia Tvmania

Filmele serii de azi, vineri, 17 noiembrie 2023. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, vineri, 17 noiembrie 2023

Filme la TV azi, AXN, 17 noiembrie 2023. „Bătrânul și arma” (2018), de la ora 21.00

Bazat pe povestea adevărată a lui Forrest Tu-cker (Robert Redford), filmul prezintă îndrăzneața evadare a acestuia din San Quentin la vârsta de 70 de ani și continuă cu un șir fără prece-dent de furturi care au derutat autoritățile și au fascinat publicul. În urmărirea lui se află dedicatul detectiv John Hunt (Casey Affleck), care este captivat de angajamentul lui Forrest față de meseria lui, dar și o femeie (Sissy Spacek), care îl iubește în ciuda „profesiei” alese.

Filme la TV azi, Cinemax, 17 noiembrie 2023. „Proiect: Vrăjitoarea” (1999), de la ora 21.00

în 1994, trei studenţi la Regie (Heather Donahue, Joshua Leonard şi Michael Williams) dispar în pădurile din Maryland în timp ce încercau să realizeze un documentar despre legenda locală „Blair Witch”. Un an mai târziu, este găsit echipamentul studenţilor, precum şi filmul aventurii lor tragice. Acest horror neconvenţional, gen documentar, a fost realizat cu o sumă ridicol de mică (35.000 de dolari).

Filme la TV azi, TV 1000, 17 noiembrie 2023. „Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001), de la ora 22.00

David Aames (Tom Cruise), moştenitorul unui imperiu mediatic, se îndrăgosteşte chiar în ziua când împlineşte 33 de ani, de Sofia (Penelope Cruz), cunoştinţa unui prieten. Din păcate, viaţa lui David se schimbă radical după un accident de maşină în care este implicat alături de o fostă iubită (Cameron Diaz).

Filme la TV azi, Film Now, 17 noiembrie 2023. „Aeon Flux” (2005), de la ora 23.10

Este anul 2415 și, în urma unui virus distrugător, lumea a fost redusă la un singur oraș numit Bregna, condus de Trevor Goodchild (Marton Csokas) și protejat prin ziduri de lumea exterioară. Grupul de rebeli Monicans în frunte cu Handler (Frances McDormand), o trimit pe asasina Aeon Flux (Charlize Theron) să doboare guvernarea lui Goodchild. Însă, în timpul misiunii, aceasta descoperă un secret. Pelicula e adaptată după un serial animat.

Filme la TV azi, Warner TV, 17 noiembrie 2023. „Non-Stop” (2014), de la ora 20.30

Bill (Liam Neeson), un fost polițist al aviației, s-a retras într-o slujbă de birou. Cineva îl informează pe Bill că pasagerii dintr-un avion vor începe să moară la intervale de 20 de minute dacă nu transferă 150 de milioane de dolari într-un cont privat.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 17 noiembrie 2023. „Prințul” (1991), de la ora 20.30

Paul (Jason Patric), un fost asasin, este acum mecanic și duce o viață plictisitoare. Bărbatul este nevoit să revină la viața la care a renunțat fiind­că fiica sa este răpită. Pentru a o salva, Paul trebuie să îl în­frunte pe rivalul său (Bruce Willis). În alt rol, 50 Cent.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te