Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 25 iunie 2024: „Oscar”, „Risc maxim”, „Rachel se mărită”, „Frumoasa morăriță”, „Lanțul crimelor”

Filme la TV azi, 25 iunie 2024: „Oscar”, „Risc maxim”, „Rachel se mărită”, „Frumoasa morăriță”, „Lanțul crimelor”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 25 iunie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, marți, 25 iunie 2024

Filme la TV azi, AMC, 25 iunie 2024. „Oscar”, de la ora 20.00

Povestea e simplă și clasică. Angelo (Stallone), un gangster, îi promite tatălui său aflat pe patul de moarte că va regăsi drumul drept și cinstit, devenind un om de afaceri onest. El are de înfruntat o grămadă de probleme: oamenii lui nu știu decât să ucidă, poliția nu-l crede că vrea să se transforme într-un băiat bun și, în plus, un tip pe nume Oscar i-a lăsat fiica însărcinată. Trei nominalizări la Zmeura de Aur.

Filme la TV azi, Film Cafe, 25 iunie 2024. „Risc maxim”, de la ora 20.00

Colegii poliţistului Alain Moreau (Jean-Claude Van Damme) fac o descoperire ciudată: el seamănă cu un individ care fusese ucis într-o acţiune a poliţiei. Intrigat, Alain se hotărăşte să afle cine e victima şi astfel descoperă că a avut un frate geamăn. Apoi, îi preia acestuia identitatea şi pleacă la New York pentru a intra în Mafia rusă, cu care fratele său avusese relaţii. Pentru el şi noua lui parteneră (Natasha Henstridge) vin zile grele!

Filme la TV azi, Film Mania, 25 iunie 2024. „Viața-n pușcărie”, de la ora 20.00

Acțiunea începe în Harlem, în 1932. Ray Gibson (Eddie Murphy) este dator vândut unui gangster. Pentru a scăpa cu viață, pleacă spre Sud, alături de Claude (Martin Lawrence). În Mississippi, cei doi amărâți sunt arestați de un șerif care tocmai a omorât pe cineva și are nevoie de un țap ispășitor. Gibson și Banks sunt negri și nimeni nu-i cunoaște: alegere mai bună nu se putea! Filmul a primit o nominalizare la Oscar pentru machiaj.

Filme la TV azi, Warner TV, 25 iunie 2024. „Va curge sânge”, de la ora 20.30

La începutul secolului 20, tânărul Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis) este un întreprinzãtor care călătoreşte alături de fiul său adoptat, H.W. (Dillon Freasier), în California unde reuşeşte să manipuleze o familie de fermieri pentru a căuta petrol pe proprietatea lor. Astfel, Plainview face o mică avere şi îşi începe afacerile cu petrol şi, cu timpul, adevărata fire a bărbatului iese la iveală şi localnicii sunt nemulţumiţi de tensiunea provocată în zonă de maşinaţiunile afaceristului.

Pelicula este bazată pe romanul din 1972 scris de Upton Sinclair şi a fost nominalizată la Oscar pentru cel mai bun film al anului în 2008.

Filme la TV azi, HBO 2, 25 iunie 2024. „Rachel se mărită”, de la ora 20.30

Rachel Buchman (Rosemarie DeWitt) urmează să se mărite cu bărbatul vieţii ei. Când părea că totul va fi aşa cum a visat, apare în scenă Kym (Anne Hathaway, nominalizată la Oscar şi la Globurile de Aur pentru rol şi premiată la Critics Choice Award), oaia neagră a familiei. Ea readuce în memoria tuturor un întreg şir de crize existenţiale şi de conflicte cauzate de alcool.

Filme la TV azi, TVR 1, 25 iunie 2024. „Frumoasa morăriță”, de la ora 21.00

Napoli, 1860. Morarul Luca (Marcello Mastroianni) duce o viață liniștită alături de soția lui, Carmela (Sophia Loren), curtată de toţi bărbaţii, în frunte cu guvernatorul spaniol, Don Teofilo. Luca este implicat într-o revoltă și ajunge în temniţă iar Carmela apelează la Teofilo.

Filme la TV azi, AMC, 25 iunie 2024. „Lanțul crimelor”, de la ora 22.15

Arana (Nicolas Cage), proprietarul unui hotel dintr-un oraș columbian, se trezeşte implicat într-un complot atunci când o femeie misterioasă (Anabelle Acosta) se cazează pentru o noapte la el. După puțin timp, are loc un schimb de focuri, iar situația degenerează.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 25 iunie 2024. „Dom Hemingway”, de la ora 22.30

După ce a petrecut 12 ani în închisoare pentru că nu a divulgat numele complicilor săi, faimosul spărgător de seifuri Dom Hemingway (Jude Law) este liber. Împreună cu partenerul lui, Dickie (Richard E. Grant), Dom vrea să recupereze ceea ce i se datorează pentru că și-a ținut gura și l-a protejat pe șeful lui, domnul Fontaine (Demian Bichir). În rolul Paolina, iubita lui Fontaine, Mădălina Ghenea.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te