Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 29 noiembrie 2023: „Îngerii lui Charlie: În goană mare”, „Batman Forever”, „În timp”, „Hulk uriașul”

Filme la TV azi, 29 noiembrie 2023: „Îngerii lui Charlie: În goană mare”, „Batman Forever”, „În timp”, „Hulk uriașul”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, miercuri, 29 noiembrie 2023. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, miercuri, 29 noiembrie 2023

Filme la TV azi, Pro Cinema, 29 noiembrie 2023. „Îngerii lui Charlie: În goană mare” (2003), de la ora 20.30

Îngerii Natalie Cook (Cameron Diaz), Dylan Sanders (Drew Barrymore) şi Alex Munday (Lucy Liu) lucrează sub acoperire pentru a recupera două inele din argint care au dispărut. Acestea nu sunt inele obişnuite. Ele conţin informaţii valoroase codificate care relevă identităţile noi ale fiecărei persoane din Programul Federal de Protejare a Martorilor.

Atunci când martorii încep să fie ucişi, numai cele trei justiţiare pot opri asasinul, un misterios Înger „căzut” (Demi Moore). Ajutate de colegul lor loial, Jimmy Bosley (Bernie Mac), aventura Îngerilor începe într-un avanpost îndepărtat din Mongolia şi se termină numai după ce Dylan (Barrymore) este forţată să înfrunte un secret întunecat din trecutul ei – un secret care pune în pericol viaţa celor mai bune două prietene ale ei.

Filme la TV azi, Warner TV, 29 noiembrie 2023. „Batman Forever” (1995), de la ora 20.30

De această dată, Val Kilmer se costumează cu hainele lui Batman. Inamicii lui sunt Two Face (Tommy Lee Jones) și Riddler (Jim Carrey). Fost avocat, Two Face îl consideră vinovat de urâțenia sa facială pe Batman. El face echipă cu maleficul Riddler pentru a instaura teroarea în Gotham City. Batman va dejuca planul celor doi cu ajutorul lui Dick (Chris O’Donnell). În alt rol, Nicole Kidman. Trei nominalizări la Oscar.

Filme la TV azi, Filmcafe, 29 noiembrie 2023. „The Scorpion King: Book of Souls” (2018), de la ora 20.30

Regele Scorpion face echipă cu o femeie războinică numită Tala, care este sora Regelui Nubian. Împreună caută o relicvă legendară cunoscută sub numele de Cartea sufletelor, care ii poate ajuta in lupta impotriva unui războinic malefic.

Filme la TV azi, Național TV, 29 noiembrie 2023. „În timp” (2011), de la ora 22.00

În viitor, deşi îmbătrânirea se opreşte la 25 de ani, pe braţul fiecăruia e ştampilat un ceas care arată cât mai are de trăit. Fiecare trebuie să câştige, să fure sau să moştenească timp. Pentru a evita suprapopularea, timpul a devenit monedă şi modul în care oamenii plătesc pentru lux şi necesităţi. Will (Justin Timberlake) face echipă cu Sylvia (Amanda Seyfried), o frumoasă moştenitoare, ca să distrugă un sistem corupt.

Filme la TV azi, TVR 1, 29 noiembrie 2023. „Tranzactie cu bucluc” (1977), de la ora 23.30

Un mafiot (James Coco) vrea s?-?i scufunde iahtul de câteva milioane de dolari ?i s? încaseze banii de asigurare. în poveste intr? ?i un escroc de mâna a doua, Charleston (Bud Spencer), care sper? s?-l p?c?leasc? pe gangster ?i s? r?mân? el cu banii. Pe urmele amândurora se afl? un inspector de poliþie (Herbert Lom), care are ?i el planurile sale: trebuie s? recupereze urgent un tablou disp?rut.

Filme la TV azi, Pro TV, 29 noiembrie 2023. „Hulk uriașul” (2003), de la ora 0.00

Ca și Superman și Batman, Hulk este un personaj de benzi desenate. Dr. Bruce Banner (Eric Bana), un bărbat cu probleme emoționale, face parte dintr-o echipă de cercetători de la Universitatea Berkeley. Într-o zi, în timpul unui experiment, este atins de o rază și se transformă într-un monstru furios, Hulk.

Jennifer Connelly este fosta iubită a lui Bruce, iar Nick Nolte este tatăl lui.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton