Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi. Ce filme interesante sunt azi la tv

Filme la TV azi. Ce filme interesante sunt azi la tv

de Andra Stana,

Filme la tv azi. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic programele TV și emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

Filme la TV azi – Programul pe zile

UPDATE 22 martie

„O schemă de milioane” se vede la HBO. Filmul îi prezintă pe Max Barber (Robert De Niro) şi pe partenerul lui, Walter (Zach Braff), care sunt doi producători de filme proaste şi au probleme cu şeful mafiei, Reggie Fontaine (Morgan Freeman). Ca să se salveze pe el şi pe Walter, Barber trebuie să vândă singurul scenariu reuşit pe care l-a avut vreodată fostului lui asistent, James Moore (Emile Hirsch), care acum e un producător de filme de categoria A.

Filmele serii de marți, 22 martie

UPDATE 21 martie

„Seducători și mortali”, cu Lorenzo Lamas în rol principal, este filmul serii la Național TV. O blondă sexy care face parte din lumea mercenarilor de primă mână, se angajează într-un sindicat al morţii. Mafia din Rusia pune bazele unui sindicat internaţional care face contrabandă cu arme şi cea mai explozivă achiziţie este periculoasa blondă interpretată de actriţa Heather Marie Marsden. Printre actorii ce intră în jocul mafiei se numără şi renegatul Lorenzo Lamas, dar şi durul Frank Zagarino.

Filmele serii de luni, 21 martie

Vezi programul TV complet

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton