Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 18 septembrie: „Răzbunare și adrenalină”, „Afaceri riscante”, „Manchester de lângă mare”, „Jiu Jitsu”

Filme la TV azi, 18 septembrie: „Răzbunare și adrenalină”, „Afaceri riscante”, „Manchester de lângă mare”, „Jiu Jitsu”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, luni, 18 septembrie 2023. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TvMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

Ce filme sunt azi la tv, luni, 18 septembrie 2023

Filme la tv azi, TV 1000, 18 septembrie 2023. „Răzbunare și adrenalină”, de la ora 22.00

Chev Chelios, un asasin priceput, află c-a primit „cocktailul Beijing”, o otravă ale cărei efecte letale pot fi ţinute la distanţă doar de un val constant de adrenalină. Prin urmare, Chev face ravagii prin Los Angeles căutându-l pe Verona, rivalul care l-a otrăvit.

Filme la tv azi, Warner TV, 18 septembrie 2023. „Afaceri riscante”, de la ora 20.00

Un adolescent din Chicago vrea să se distreze acasă, în timp ce părinţii lui sunt plecaţi din oraş, dar situaţia îi scapă rapid de sub control.

Filme la tv azi, Film Now, 18 septembrie 2023. „American Underdog: Povestea lui Kurt Warner”, de la ora 20.00

Bazat pe cartea „All Things Possible” de Kurt Warner și Michael Silver, filmul prezintă povestea adevărată și inspirațională a legendarului Kurt Warner (Zachary Levi). Kurt a trecut de la a umple rafturile unui supermarket, la a primi titlul de „cel mai bun jucător’’ în NFL de două ori, cel de campion Super Bowl și fundaș în Hall of Fame. În rolul Brendei, soția lui, Anna Paquin, iar antrenorul Dick Vermeil este jucat de Dennis Quaid.

Filme la tv azi, AMC, 18 septembrie 2023. „Numărătoare inversă”, de la ora 20.05

Când un grup de teroriști pun mâna pe computerul care declanșează arsenalul de război al Americii, doar un singur om poate preveni asasinatul președintelui și un eventual holocaust nuclear.

Filme la tv azi, HBO 2, 18 septembrie 2023. „Manchester de lângă mare”, de la ora 20.30

După moartea fratelui mai mare, Joe (Kyle Chandler), Lee Chandler (Casey Affleck) este luat prin surprindere de decizia fratelui de a-l face tutore unic al nepotului Patrick (Lucas Hedges). Luându-şi concediu, se întoarce fără tragere de inimă în Manchester-by-the-Sea să aibă grijă de Patrick, un băiat de 16 ani. Este obligat să înfrunte un trecut care l-a despărţit de soţia lui, Randi (Michelle Williams), şi de comunitatea în care s-a născut şi a crescut. Legaţi de omul care a ţinut familia unită, Lee şi Patrick luptă să se adapteze într-o lume fără el.

Filme la tv azi, Pro TV, 18 septembrie 2023. „Jiu Jitsu”, de la ora 23.15

La fiecare șase ani, un ordin străvechi de luptători de jiu jitsu își unește forțele pentru a lupta cu invadatori extrate-reștri. La un moment dat, Jake (Alain Moussi) refuză să lupte cu Brax, o creatură care pune în pericol viitorul umanității. În alt rol apare Nicolas Cage.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te