Homepage  / Ultimul număr

Foc si para asiatice

Foc si para asiatice

de Redactia Tvmania

Lucy Liu a devenit o fata recosgnoscibila a marelui ecran dupa cateva roluri importante si se poate spune ca a ajuns un simbol al reusitei la Hollywood.

Lucy Liu nu poate spune ca a ajuns la un nivel al carierei la care are o stea pe Bulevardul Hollywood Walk of Fame, la care este urmarita de hoarde de fani disperati sa-i obtina autograful, sa-i stranga mana sau sa faca rost de o poza personalizata, dar are asigurat un loc bunicel pe covorul rosu si destule filme slabe calitativ, dar foarte darnice cantitativ la box-office. Prin urmare, traseul ei profesional poate fi caracterizat drept unul lent (a aparut prima data pe ecrane in urma cu 16 ani), dar reusit – mai ales avand in vedere faptul ca i-a fost foarte dificil sa depaseasca stereotipiile de a fi distribuita numai in roluri de asiatica. Iar viata personala a stiut sa si-o tina departe de ochii presei, ce-i drept dand nastere la zvonuri despre lesbianism si pozand aproape goala in luna aprilie a acestui an in editia germana a revistei „GQ”.

Ascensiune
In 1998, „Ally McBeal” aducea in decor o noua tanara speranta intr-ale actoriei, a carei cariera includea pana atunci doar aparitii episodice in numeroase alte seriale, de la „Beverly Hills, 90210” (in 1991), la „Hercule”, „Spitalul de urgenta” (in 1995) si „NYPD Blue” (in 1997). Unde mai pui ca rolul focoasei Ling a fost creat special pentru ea, dupa ce a fost remarcata in timpul auditiei. De atunci, Lucy Liu a facut istorie in cele doua parti din „Ingerii lui Charlie” si „Kill Bill”, multe alte roluri de impact mai mic si este o prezenta constanta in topurile celor mai sexy actrite de pe mapamond.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te