Homepage  / Articole

George Clooney este, din nou, singur

George Clooney este, din nou, singur

de Redactia Tvmania

Actorul american George Clooney (50) s-a despărțit de iubita lui, modelul Italian Elisabetta Canalis (32), după o relație ce a durat doi ani, relatează Daily Mail în ediția electronică.

„Nu mai suntem împreună”, a fost ultima declarație a perechii Clooney – Canalis pentru America’s Entertainment Tonight. „A fost o decizie foarte dificilă și personală. Sperăm ca toată lumea să ne respecte intimitatea”, s-a arătat în comunicatul de presă.

Ultima oară, cei doi au fost pozați împreună în Italia, săptămâna trecută, în timp ce se bucurau de o seară plăcută la restaurantul Il Gatto Nero, de lângă Lacul Como.

În tot acest timp, ca să uite de problemele personale, actorul lucrează la noul său film, „Gravity”, alături de Sandra Bullock.

Despărțirea vine la doar câteva săptămâni după ce modelul italian a lăsat să se înțeleagă că speră să se mărite : „Cred cu tărie în căsătorie, în viitor o să mă mărit, dar, pentru moment, sunt fericită așa cum sunt”, a declarat Elisabetta Canalis pentru Chi, o publicație italiană.

Canalis visa la nuntă, Clooney- la viața de celibatar

Actrița și prezentatoarea TV a arătat, în trecut, că își dorește copii spunând că speră ca instinctele materne o să apară ca niște fulgere la un moment dat. Elisabetta Canalis nu părea să aibă probleme în relația cu George Clooney.

„Sunt foarte fericită în acest moment, mulțumită bărbatului meu, și povestea mea cu zâne continuă. Suntem un cuplu care nu se plictisește niciodată”, credea tânăra Elisabetta.

Cu toate astea, Clooney, care a împlinit deja 50 de ani, a jurat că nu va mai merge spre altar niciodată, după ce a fost căsătorit cu actrița americană Talia Balsam, între 1989 și 1993.

„Am fost însurat o dată. Am încercat”, a fost remarca înțeleaptă a celui care a fost votat de două ori „Cel mai sexy bărbat” de către revista People. El a mai spus că, spre deosebire de prietenul său apropiat și colegul de platou din „Ocean’s Eleven, Brad Pitt, el nu are niciun fel de intenție să aibă copii.

„Nu aș putea să fiu ca Angie și ca Brad. N-aș avea răbdarea și dedicarea de care ai nevoie atunci când trebuie să ai grijă de o familie. Admir aceste calități atunci când le găsesc la alți oameni, dar treaba asta nu este pentru mine”, a explicat Clooney.

Pariu că se însoară ?

In urmă cu patru ani, Michelle Pfeiffer (colegă de platou în filmul „One fine day”) a pariat 100$ pe faptul că George Clooney va mai spune „Da” în fața altarului măcar o dată în viață. Cu toate astea, el a pariat 100.000$ pe burlăcia lui eternă.

Chiar și Nicole Kidman (alături de care a jucat în „Peacemaker, în 1997) a pariat 10.000$ spunând că actorul va deveni tată până la vârsta de 40 de ani. Iată că și Nicole Kidman a pierdut pariul cu celibatarul Clooney.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te