Homepage  / Ultimul număr

Hai la peste!

Hai la peste!

de Redactia Tvmania

Un nou film de animatie realizat de Studiourile Dreamworks baga cinefilii la apa: "Povestea unul rechin" aduce pe marile ecrane peste pentru toate gusturile.

Anul trecut un peste-clovn a reusit performanta sa bata in popularitate personaje precum robotul terminator, piratii din Caraibe sau Neo, dusmanul Matricei. Filmul de animatie „In cautarea lui Nemo” si-a adjudecat prima pozitie in topul incasarilor din Statele Unite si a provocat un adevarat val de simpatie printre spectatori. Poate cea mai haioasa consecinta a fost ca magazinele de animale exotice au fost invadate de copii care voiau cumpere pestisori. Nemo a deschis noi orizonturi pentru filmele de animatie, fiind primul care a creat o lume subacvatica tridimensionala folosind tehnologia computerizata si a imbogatit Studiourile Disney si Pixar cu 865 de milioane de dolari. Inspirati de Nemo, studiourile Dreamworks au investit 75 de milioane pentru a crea o amuzanta poveste cu vietuitoare acvatice. Acesti pesti traiesc intr-un univers mult mai uman decat in „In cautarea lui Nemo”, populat de pesti-reporteri, pesti-mafioti, pesti-taximetristi. Un univers in care exista un mic bulevard al celebritatilor unde turistii –pesti, desigur – se plimba si fac poze, o lume unde creaturile locuiesc in apartamente, urca scarile sau folosesc lifturile.

Voci cu greutate
Chiar daca de regia productiei s-a ocupat si unul dintre creatorii Shrek-ului, Vicky Jenson, „Povestea unui rechin” nu-l intrece-l in farmec si umor pe Nemo, insa pelicula are un subiect bine inchegat si, mai ales, o adevarata armata de celebritati care au dat glas personajelor.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te