Homepage  / Știri / Televiziune

Happy Channel va difuza un nou proiect al Ruxandrei Ion. Prima parte din „O grămadă de caramele”, mini-seria „Blestemul”, începe la toamnă

Happy Channel va difuza un nou proiect al Ruxandrei Ion. Prima parte din „O grămadă de caramele”, mini-seria „Blestemul”, începe la toamnă
7

de Redactia Tvmania

După succesul înregistrat de iSerialul “Când mama nu-i acasă”, actorii s-au întors pe platourile de filmare pentru a pregăti prima parte din proiectul “O grămadă de caramele”, denumită “Blestemul”. Produsă de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei, în regia lui Radu Grigore, mini-seria va putea fi urmărită, în această toamnă, la Happy Channel.

Realizat de o echipă tânără, inovatoare și entuziastă, după un format nou, care se înscrie în trendurile internaționale, primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil-“Când mama nu-i acasă” s-a bucurat de succes în mediul online (iSerialul a avut peste opt milioane de vizualizări, rezultat înregistrat pe canalele de youtube  Happy Channel și Antena 1).

În urma performanței obținute, actorii s-au întors, luni, pe platourile de filmare, dând startul înregistrărilor pentru prima parte a proiectului „O grămadă de caramele.

Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Ioana Ginghină, Andreas Petrescu, Virginia Rogin, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Silviu Mircescu, Bubu Cernea, Tatiana Șelaru, Rapha, Ada Dumitru și Elena Șeulean sunt doar câțiva dintre actorii pe care telespectatorii Happy Channel îi pot urmări, în această toamnă, la Happy Channel.

doinita oancea_ioana ginghina2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Mini-seria “Blestemul” este creată de Ruxandra Ion și Simona Macovei (scenarist pentru “Regina”, “Inimă de Țigan”, “Pariu cu Viața”), iar regia este semnată Ruxandra Ion si Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la Domiciliu”, “Îngerașii”, “Pariu cu Viața”).

„<> continuă povestea iSerialelor <> și <<Șase clipe fără ea>>. Personajele deja îndrăgite de fani pornesc într-o nouă aventură și chiar într-o nouă viață. Deviza Mirunei Șerban (eroina primei serii) este „Vreau o viață nouă și de restu’ caramele”. Eroii primei serii – <> – sunt puși în fața unui nou început; unii își schimbă viața, alții își schimbă casa… dar toți vor să fie fericiți și îndrăgostiți”, declară Simona Macovei.

Prima parte a proiectului “O grămadă de caramele” va fi difuzată în această toamnă la Happy Channel. „Blestemul” conține opt episoade, fiecare cu o durată de o oră comercială.

„De ce <>? Pentru că viețile tuturor ajung să fie legate de un blestem care se va rupe doar dacă va avea loc o nuntă… pentru că întotdeauna necazurile dispar dacă oamenii ajung să fie fericiți! <> este un serial românesc, original care adună povești extraordinare trăite de oameni obișnuiți și interpretate de mari actori.”, a completat aceasta.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te