Homepage  / Știri

„Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie”, la cinema din 23 noiembrie

„Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie”, la cinema din 23 noiembrie

de Redactia Tvmania

Acum 3 ani cinematografele găzduiau primul film românesc cu tema centrală Crăciunul. Comedia „Ho Ho Ho”, cu Ştefan Bănică și Bogdan Iancu în rolurile principale a fost un succes de casă, fapt care a încurajat casa de producție să realizeze o continuare. Din 23 noiembrie, lungmetrajul „Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie” va putea fi urmărit pe marile ecrane.

Comedia „Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie” mizează pe o distribuție de excepție, în frunte cu Andreea Marin Bănică, Dragoș Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim și Mirela Oprișor. Copilul-personaj central din acest film este interpretat de tânăra Patricia Poslușnic, secondată de la fel de tânarul actor David Petcu.

„Conceptul filmului de familie nu este îndeajuns de exploatat în România, și odată cu lungmetrajul „Ho Ho Ho” am realizat cât de doritor este publicul pentru acest tip de filme”, declară Alma Bacula.

Un bilet de loterie și visele devin realitate!

Ema (Patricia Poslușnic), o fetiță sătulă de viața fără bucurii din orfelinat, are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câștigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână și doar de către un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică)  – singurul adult pe care îl cunoaște, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăța adevaratul sens al conceptului de „familie”.

[imagebrowser id=979]

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te