Homepage  / Ultimul număr

Meseriasii o coafeaza pe Andreea Banica

<i>Meseriasii</i> o coafeaza pe Andreea Banica

de Redactia Tvmania

In sfarsit, Andreea Banica face ce stie mai bine: coafeaza. Dar nu ne intelegeti gresit! Nu si-a deschis nici un salon de frumusete. Pur si simplu a interpreteaza un rol in noul sitcom de la PRO TV Meseriasii, care i se potriveste manusa: Vicky, o coafeza din Mangalia.
Andreea Banica isi incearca norocul ca actrita. Au facut-o si alte cantarete de la noi din tara, asa ca de ce nu ar incerca si ea?! Frumoasa este, sexi cat cuprinde, iar „pe sticla” da bine. Deci are toate argumentele sa aiba priza la publicul masculin, care isi va mai racori „privirile” in anotimpul canicular. De altfel, aceasta este principala calitate a serialului in care va juca. „Meseriasii” este un sitcom lejer, de vara, care prezinta povestea a doi mecanici auto, care se muta cu serviciul in Germania pentru ca in Romania nu le merge bine. Cu alte cuvinte, povestea oricarui roman, care pleaca sa faca „un ban cinstit” peste hotare.
|ociu si Palade se angajeaza la atelierul de tuning auto a lui Fritz, iar norocul li se schimba peste noapte. |ociu o cucereste pe Vicky, iubita patronului neamt, iar Palade pe bodyguard-ul Ileana. Cu alte cuvinte, Vicky este intretinuta de Fritz si il are ca amant pe |ociu. Dar ce pretentii sa avem de la ea: doar este o coafeza din Mangalia, care nu a lucrat niciodata la modul serios. Si aceasta pentru ca singurul sau scop in viata este sa cheltuie bani, doar trebuie sa arate mereu bine. De aceea, „prietena” ei cea mai buna este cartea de credit, iar fericirea si-o gaseste in magazinele de reduceri. Este si usor naiva, dar are o inteligenta instinctuala de a-si apara interesele. Cam acesta ar fi portretul robot al personajului interpretat de Andreea Banica. Dar ce parere are ea despre acest rol? „Mi se potriveste. Vicky este o persoana foarte energica si activa ca mine. „

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te