Homepage  / Vedete / Vedete străine

Imagini din vacanța romantică a lui Rebel Wilson. Actrița și-a făcut un selfie în timp ce își sărută iubita

Imagini din vacanța romantică a lui Rebel Wilson. Actrița și-a făcut un selfie în timp ce își sărută iubita

de Andra Stana,

Rebel Wilson trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Ramona Agruma. Actrița a confirmat relația în urmă cu aproape o lună. Acum, Rebel Wilson a împărtășit cu fanii ei din mediul online o imagine în care apare alături de noua ei iubită, în ipostaze tandre.

Vedeta din „Pitch Perfect”, în vârstă de 42 de ani, a împărtășit un selfie în care apare alături de noua ei iubită, Ramona Agruma. Rebel Wilson și iubita ei au călătorit împreună prin lume în mare parte din ultimele luni.

În fotografie, cele două purtau combinezoane peste costumele de baie și ochelari de soare aviator asortați, în timp ce se îmbrățișau în fața camerei foto. Wilson, la rândul ei, a adăugat și o pălărie albă supradimensionată pentru a-și completa look-ul, scrie usmagazine.com.

Rebel Wilson a dat cărțile pe față. „Credeam că sunt în căutarea unui prinț”

Actrița născută în Australia a anunțat public că se întâlnește cu Ramona Agruma, 38 de ani, luna trecută, prin intermediul Instagram.

„Credeam că sunt în căutarea unui prinț Disney… dar poate că ceea ce aveam cu adevărat nevoie în tot acest timp era o prințesă Disney 💗🌈💗#loveislove”, a scris Wilson în descrierea unei fotografii pe rețelele de socializare, în iunie.

Actrița din „Bridesmaids” a dezvăluit anterior, în timpul unei apariții din luna mai la podcastul „U Up?”, că are o nouă iubire în viața ei după despărțirea de Jacob Busch.

„Am vrut în mod deliberat să mă forțez să mă întâlnesc cu o grămadă de oameni și să dobândesc această experiență, ceea ce știu că nu este normal, dar m-a ajutat cu adevărat să aflu ce-mi place și ce nu-mi place”, le-a spus atunci coprezentatorilor podcastului Jordana Abraham și Jared Freid, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton