Homepage  / Ultimul număr

Impact dance

Impact dance

de Redactia Tvmania

„Love Or I Die” este primul hit de pe noul album al trupei Impact, „Back To Music”. Cristina si Rares au in spate opt ani de cariera!

In 1999 aparea primul album Impact si, de atunci, duo-ul format din Rares si Cristina a reusit sa-si construiasca o pozitie solida pe scena muzicala din Romania. Intre timp, concurenta din sectorul house si dance s-a modificat intr-o maniera semnificativa si diferentele fata de produsele similare din topurile din afara nu prea se mai disting. Crush si Alexandra Ungureanu, Activ, Class, Dj Project si Impact sunt numele ce merita mentionate in acest context si care si-au demonstrat din plin profesionalismul si talentul. Daca pariezi pe ei pentru o petrecere reusita nu exista riscuri si atmosfera o sa se incinga imediat. Mai pot fi utilizati ca stimulent si pentru o sesiune intensa de jogging sau de fitness.
In cazul trupei Impact, se simte imediat o apropiere intre Rares si Cristina – cand apar impreuna la televizor sau acorda interviuri rad mult, sunt relaxati, plini de idei nastrusnice si pusi pe sotii non-stop. La concertul Gogol Bordello de anul trecut, de la Arenele Romane, i-am vazut pe Rares si Cristina impreuna cu prietenii lor de la formatia Class destul de aproape de scena si nu au rezistat sa stea pe scaune. O parte din videoclipurile Impact au o doza de umor care nu are cum sa te lase indiferent, iar „Uhh!Uhh”, „Ori da, ori ba”, si „Babe” sunt cateva exemple „sugestive”. Pentru „Happiest Girl” Rares a semnat regia videoclipului ce a atras atentia italienilor de la Time Records. Experienta sa din postura de realizator de emisiuni radio si tv la Timisoara explica siguranta si capacitatea lui in fata audientei si a camerei de luat vederi.
„Love Or I Die” este primul extras pe single de pe albumul „Back To Music”, ce a fost lansat in luna ianuarie 2008.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te