Homepage  / Ultimul număr

Imparatia jucariilor

Imparatia jucariilor

de Redactia Tvmania

Pelicula "Imperiul magic al domnului Magorium" deschide seria filmelor de familie care sosesc in cinematografe in perioada Sarbatorilor.

Jucarii magice, veverite vorbitoare si o albina care da omenirea in judecata: sosesc cu toate, pe ecrane, in preajma Sarbatorilor de iarna, invitand copiii si parintii in cinematografe. „Imperiul magic al domnului Magorium” are premiera pe 7 decembrie, fiind urmata la o saptamana de „Alvin si veveritele”, iar de Craciun de „Bee Movie: povestea unei albine”.
Primul film din seria filmelor de familie, „Imperiul magic al domnului Magorium”, este o poveste pe care regizorul Zach Helm a imaginat-o acum sapte ani. A vandut-o studiourilor Fox (care intentionau sa o distribuie pe Drew Barrymore in rolul principal feminin), apoi, dupa ce a facut rost de bani si a vazut ca studiourile nu faceau nimic concret, a recumparat scenariul si s-a apucat de treaba.

Un magazin magic
Dustin Hoffman il interpreteaza pe domnul Magorium, proprietarul in varsta de 243 ani al unui magazin de jucarii de-a dreptul magic: un organism viu cu jucarii animate, cu carti de povesti in care personajele prind viata (cele 5000 de volume folosite la filmari au fost donate in scopuri caritabile), cu tobogane si butoaie pline cu bomboane. Cand Magorium isi da seama ca e la sfarsitul vietii, vrea sa transfere intreaga afacere in mainile tinerei de 23 de ani Molly Mahoney, o fata mult prea nesigura pe puterile ei. Jucariile se supara, se razvratesc, apoi devin terne si necomunicative, iar soarta magazinului e incerta.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te