Homepage  / Ultimul număr

Inapoi, cu editii speciale

Inapoi, cu editii speciale

de Redactia Tvmania

Dupa o aparitie izolata, care a pus capat unei indelungate absente, „Marius Tuca Show” revine la Antena 1. Nu in formula consacrata, ci intr-un format-eveniment: editii speciale, realizate de cate ori se intampla ceva cu adevarat relevant.
Cand l-am sunat sa-l invitam la un taifas, Marius Tuca ne-a propus sa ne vedem fie in studioul de televiziune, fie la ziarul pe care-l conduce, fie la o terasa. Cum sueta se leaga parca mai bine intr-un cadru neprotocolar, am optat pentru ultima varianta, intr-o discutie in care a fost evocata noua lui serie de emisiuni, ultima poezie pe care a scris-o, Dunarea si betiile de 1 Mai.
„TV mania”: Ce fel de reactii ai primit dupa aparitia ta cu inopinata editie speciala „Marius Tuca Show”?
Marius Tuca: Reactiile au fost neasteptat de bune. Se pare ca, pur si simplu, emisiunea asta inseamna altceva decat celelalte dezbateri. Nici mai buna, nici mai rea, doar altceva. Si va fi altceva, pentru ca vor fi numai editii speciale, cu invitati speciali.
„TV mania”: Hodoronc-tronc, in clipa in care revii pe micul ecran, presedintele da de pamant cu premierul. Fler, coincidenta, alinierea astrelor?
Marius Tuca: Nu m-am asteptat nici o secunda sa faca asta. Stiam ca exista altercatii, ca e un razboi care mocneste de atatat timp, dar pentru mine a fost a mare surpriza ca a folosit termenii respectiv si ca a fost foarte transant in relatia cu premierul. Probabil ca a fost momentul in care s-a gandit sa faca publica o delimitare foarte clara fata de primul-ministru.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te