Homepage  / Ultimul număr

Incepe tiganiada!

Incepe tiganiada!

de Redactia Tvmania

Nicoleta Luciu si Cabral sunt doua dintre numeroasele starurile cu care noua telenovela de la Acasa, "Inima de tigan", incearca sa ii castige pe telespectatorii din Romania.

Toata lumea a intarziat la sedinta foto de saptamana trecuta, inclusiv reporterul „TV mania”. Nu e nicio noutate: Bucurestiul este un imens santier, suprasaturat cu masini, in care trebuie sa pleci cu doua ore inainte ca sa nu intarzii undeva. Cand am ajuns la locul de intalnire de la Parcul Tineretului, cu vreo 10 minute dupa ora stabilita, m-am linistit. Cabral era inca pe drum, iar Nicoleta, desi plecase din Buftea de o ora si jumatate, de-abia ajunsese la Piata Romana. Apare Cabral, cu masina lui nemteasca. O admir in tacere si incerc sa socializez. Cabral pare destul de rece. Sa fie din cauza ca, in ultimul numar al revistei noastre, emisiunea „Povestiri adevarate” a primit nota 3? Nu sunt sigur, dar ma fac ca ploua. Imi cere o tigara si se sparge gheata. Se apropie de noi un domn si o doamna. Doamna se lipeste de Cabral, iar sotul ii face o poza si lauda masina lui Cabral. Intr-un tarziu, apare si Nicoleta, cu inevitabila masina nemteasca. Arata si mai bine decat la televizor sau in pictoriale (Nicoleta, nu masina), daca e posibil asa ceva. Imi revin in minte remarcele invidioase ale prietenilor mei, cand le-am spus cu cine ma intalnesc dupa-amiaza. Sedinta foto poate sa inceapa.

Cerberul marocan
Bineinteles, Nicoleta trebuie sa fie machiata si coafata inainte de a trece in fata aparatului foto, asa ca, pana se incheie acest proces migalos, stau de vorba cu Cabral despre noua telenovela. „Rolul este foarte permisiv, chiar daca nu e foarte usor”, imi spune el despre personajul sau, Thierry. „Este vorba de un marocan emigrant in Franta, care a luptat in trupele de gherila si in Legiunea Straina, si a fost angajat ca bodyguard de State Potcovaru, regele cersetorilor din Paris. Este omul lui de incredere”. Thierry, ca orice personaj de telenovela, trece printr-o drama sentimentala: este indragostit de fata sefului si in sufletul lui se da o lupta intre datoria pe care o are fata de sef si dragostea pentru Roza (Nicoleta Luciu). Ca si colega sa, Cabral e deja la a treia telenovela si nu are de gand sa se opreasca prea curand: „Productiile au crescut. Am vazut episodul-pilot din „Inima de tigan” si nu mi-a venit sa cred. Dincolo de veselie si culoare, scenariul este foarte consistent – acum plangi, acum razi, te duce in sus si in jos…”. Marea noutate a telenovelei care debuteaza in toamna aceasta pe Acasa TV este subiectul ei: viata satrelor de tigani.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te