Homepage  / Muzică

Inna şi Morandi au scos piesa „Summer in December”

Inna şi Morandi au scos piesa „Summer in December”

de Redactia Tvmania

La numai o zi de la lansarea videoclipului oficial al single-ului „Diggy Down”, Inna revine cu o surpriză pentru fanii ei: o piesă în colaborare cu Morandi, „Summer in December”.

Inna şi Morandi

Melodia a fost compusă de Randi în colaborare cu Marius Moga şi produsă în studiourile Famous Production, urmând ca videoclipul ei să fie lansat în perioada următoare.

„Mă bucură colaborarea cu Inna, pe care o consider una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Cu piesa aceasta chiar vreau să vă aducem puţină vară în decembrie, aşa cum o spune titlul. Sper să vă placă şi să vă aduce un moment de bucurie atunci când o ascultaţi. Odată cu lansarea acestui single, vă arătăm direcţia în care Morandi se îndreaptă. Ne-am maturizat pe parcursul anilor, atât ca imagine, cât şi ca sound şi vă pregătim multe alte surprize”, a spus Randi.

SummerInDecember_coverFB

Iar Inna l-a completat:

„Întotdeauna mi-am dorit să aduc vară în sufletele oamenilor, iar când am ascultat pentru prima data ideea piesei „Summer in December”, am simţit ca nu mă mai pot despărţi de ea. Este o mare bucurie să pot colabora cu Morandi, mai ales ca ei sunt printre primii artişti români cu care am cântat pe o scena internaţională. Ştiu cu siguranţă că „Summer in December” atinge suflete, aşa că, vă invit să o ascultaţi”, declară Inna despre colaborarea cu Morandi.

Ascultaţi aici piesa „Summer în December”:

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te