Homepage  / Vedete româneşti

Irina Petrea, fosta SuperNanny, a trăit o adevărată dramă în ultimii doi ani. „Pe mama am avut-o filmată cum a murit”

Irina Petrea, fosta SuperNanny, a trăit o adevărată dramă în ultimii doi ani. „Pe mama am avut-o filmată cum a murit”
4

de Roxana Mirea,

Irina Petrea, cunoscută sub numele de SuperNanny, a dezvăluit că a trăit o adevărată dramă în ultimii doi ani. Aceasta și-a pierdut părinții în condiții „foarte oribile”. Ba mai mult, pe mama ei a avut-o filmată în momentul în care a decedat. În plus, în urmă cu trei luni, a murit și fratele ei.

Irina Petrea, fosta SuperNanny, a trăit o adevărată dramă

Irina Petrea, cunoscută datorită emisiunii „SuperNanny”, pe care o modera la Prima TV, a fost invitată în emisiunea online „În oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță. Aceasta a dezvăluit că a trăit o adevărată dramă în ultimii doi ani. În 2020, și-a pierdut tatăl, iar cinci luni mai târziu, a decedat și mama ei.

„I-am pierdut în ultimii doi ani pe amândoi. În 2020, a murit tata în condiții foarte oribile. Făcuse un accident vascular cerebral în decembrie 2019. Norocul lui a fost că tocmai atunci venisem eu acasă. În 10 minute, am chemat salvarea, au venit, le-am spus clar că tata a făcut accident vascular cerebral. Știam care sunt semnele. L-au luat, în două ceasuri era deja pe terapie, pe perfuzie. S-a recuperat foarte bine. A rămas cu o pierdere de echilibru și bineînțeles a fost pus pe pe medicație. Lua anticoagulante. La un moment dat, dezechilibrându-se, a căzut, s-a tăiat, i-au făcut o transfuzie, l-au stabilizat, după care s-a rupt filmul. Nu am mai putut să discutăm cu medici, cu asistente, cu nimic. A fost dus, izolat într-o aripă de spital unde nu aveam nici semnal să sunăm, nu primeam niciun fel de comunicare. În seara aceea, mi-au comunicat că a murit, iar mama a murit la cinci luni după”, a povestit Irina Petrea, alias SuperNanny, despre drama pe care a trăit-o.

Irina-Petrea-alias-SuperNanny-a-trait-o-adevarata-drama-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Irina Petrea: „Pe mama am avut-o filmată cum a murit”

În continuare, Irina Petrea a spus că a avut-o filmată pe mama ei în momentul în care a murit. Ea îi pusese camere de filmat în casă pentru a vedea dacă i se întâmplă ceva. Cel mai dureros lucru pentru Irina a fost că ambii ei părinți au murit singuri.

Pe mama am avut-o filmată cum a murit pentru că i-am pus camere video în casă tocmai ca să pot să o ajut dacă se întâmplă ceva. Aveam vecine care aveau cheie, doctorița care era foarte aproape de ea și să poată veni cineva și să îi dea primul ajutor pentru că era singură. Realmente, în fața camerei, a intrat în comă și sigur că au venit vecinii, a venit doctorița, au dus-o…  Cu mama a fost cu totul altceva. A fost o mobilizare fantastică, a ajuns în câteva ore la spitalul de neurochirurgie de la Iași cu elicopterul. Deci, cu totul altceva față de tata. Alți oameni în Iași, în spitalul de neurochirurgie, niște oameni minunați, dar nu se mai putea face absolut nimic”, a povestit Irina Petrea.

Irina Petrea și-a pierdut și fratele

Irina Petrea a dezvăluit că s-a uitat pe filmarea în care era surprins momentul în care mama ei a intrat în comă. N-a mai suportat să știe că o altă ființă dragă moare singură, așa că, atunci când pisica ei s-a îmbolnăvit, a făcut tot ce a putut pentru a-i fi aproape în ultimele momente.

„Am văzut cum mama mea a intrat în comă. Nu am putut să nu mă uit. Mi-a fost foarte greu pentru că a murit singură, iar de curând a murit și pisica mea. Poate să pară stupid. În decembrie, am descoperit-o cu un cancer sublingual și pentru că mama a murit singură acasă, pentru că tata a murit singur în spital, nu mai puteam să las o altă ființă dragă să moară singură. De la cabinet, fugeam acasă ca să fiu lângă ea. În vacanța de iarnă, nu am plecat nicăieri. Am stat numai cu ea. (…)

Am avut un frate. Și el a murit. A murit și fratele meu acum trei luni. A făcut o ciroză și s-a dus. Eram frați numai după tată și mai am o soră care nu locuiește în România de foarte mulți ani. Îmi e dor de ei, dar nu mă simt singură. Îl am pe soțul meu. Am prietenii”, a mai declarat Irina.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te