Homepage  / Ultimul număr

Irinel, Gheorghe si Mihai

Irinel, Gheorghe si Mihai

de Redactia Tvmania

Campania de nominalizare a „Marilor romani” a inceput, punand surprinzator de-a valma manelisti, voievozi, blonde politice, scriitori de geniu, analisti cunoscuti, matematicieni, oameni de stiinta, lideri ai miscarii legionare, jucatori de fotbal, actori, regizori, oameni de radio, cronicari sau politicieni.
Parcurgand lista lunga a celor care au fost descrisi de catre conationalii nostri ca fiind posibili „Mari romani” devine clar ca aproape tot nomenclatorul meseriilor este prezent pana acum, si mai sunt multe zile de nominalizare. In urma SMS-urilor primite de TVR, a telefoanelor si accesarii site-ului televiziunii, intre Nicolae Guta, Strul, Gheorghe Hagi si Ion Creanga, Eminescu sau Emil Racovitta se afla un mare semn de egalitate.
Este clar ca multe din aceste propuneri, amuzante daca nu ar fi atat de aberante, la care foarte probabil organizatorii se si asteptau pana la un punct macar, au fost facute pentru a sfida initiativa si dintr-un mod ciudat de a intelege sa glumesti. Daca vreti sa aflati lista completa a posibililor „Mari romani”, intrati pe site-ul www.mariromani.ro

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te