Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Iubita lui Daniel Pavel, dezvăluiri despre relația cu prezentatorul Survivor România. „Facem totul cu pași ușori”

Iubita lui Daniel Pavel, dezvăluiri despre relația cu prezentatorul Survivor România. „Facem totul cu pași ușori”
6

de Andra Stana,

De mai mult de jumătate de an, Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează un cuplu, dar abia de curând s-a aflat despre povestea lor de iubire. Iubita prezentatorului Survivor România 2022 a vorbit pentru prima oară despre relația lor.

Iubita lui Daniel Pavel, primele declarații despre relația cu prezentatorul Survivor România

Daniel Pavel s-a despărțit de Marina, logodnica lui, înainte de nuntă. Vedeta Pro TV o ceruse în căsătorie, dar au luat decizia de a-și spune „Adio!”. După aceea, prezentatorul a cunoscut-o pe Ana Maria Pop, cea cu care astăzi are o relație.

Povestea de dragoste dintre Daniel Pavel și Ana Maria Pop a început în toamna anului trecut. La început, cei doi au fost prieteni. Iubita lui Daniel Pavel este de părere că partenerul ei este un bărbat romantic și puternic.

„Este un bărbat romantic, nu știu cât se vede asta din afară. E acel bărbat puternic, care știe să facă lucrurile ca un marinar veritabil”, a spus Ana Maria Pop într-un interviu pentru Prima TV.

Iubita-lui-Daniel-Pavel-dezvaluiri-despre-relatia-cu-prezentatorul-Survivor-Romania-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Totodată, Daniel a vorbit despre relația pe care o are cu fosta iubită a lui Horia Tecău.

„Relația noastră a început undeva în toamnă, a pornit ca o prietenie de cunoaștere. Planurile sunt să ne dezmeticim, să vedem despre ce e vorba în jurul nostru, să facem totul cu pași ușor”, a spus prezentatorul TV.

Ana Maria Pop a fost un adevărat ajutor pentru Daniel Pavel cât timp el a fost plecat în Republica Dominicană. Ea a fost cea care l-a ajutat cu sfaturi legate de vestimentație, astfel că aparițiile sale pe micul ecran să fie impecabile.

„Chiar și în junglă, înainte de filmări, ne prindeam cu un videocall. Îmi spunea că merge mai bine tricoul ăsta cu tricoul ăsta și tot felul de alte sfaturi”, a declarat Daniel Pavel într-un scurt interviu pentru Prima TV.

Cine este Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel

Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept din Cluj, dar a renunțat la cariera de avocat pentru a deveni actriță, scrie click.ro.

În anul 2014, iubita lui Daniel Pavel a absolvit un curs de actorie. De asemenea, a jucat și în filmul „Palatul Pionierilor”, o producție care a fost prezentată la Cannes. Astăzi, Ana Maria este chief operating officer la o companie care a intrat pe piața din România în 2016.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te