Homepage  / Netflix

„Frații Sun”, serial Netflix. Ce știm despre serialul cu Michelle Yeoh în rol principal. Trailer, poveste

„Frații Sun”, serial Netflix. Ce știm despre serialul cu Michelle Yeoh în rol principal. Trailer, poveste

de Andreea Hentea,

Michelle Yeoh („The Witcher: Blood Origin”, „Avatar: The Way of Water”) este vedeta serialului „The Brothers Sun” / „Frații Sun”, care este deja în portofoliul Netflix. Rolul principal masculin este jucat de Justin Chien („Two Sides”), care îl întruchipează pe fiul său mai mare, un gangster extrem de dur.

Povestea din „The Brothers Sun” urmărește, de-a lungul a opt episoade, destinul lui Charles Sun (Justin Chien), un puternic gangster care acționează în Taipei, scrie deadline.com.

După ce tatăl său este împușcat de un asasin misterios, Charles pleacă la Los Angeles pentru a-și proteja mama (Michelle Yeoh), stabilită acolo de mulți ani împreună cu fratele lui mai mic, Bruce (Sam Song Li), care nu știe nimic despre faptele sângeroase ale familiei lor. Între timp, fiul său mai mare, Charles Sun, rămas la Taipei, a devenit un criminal înrăit.

Când acesta ajunge la Los Angeles și se întâlnește cu cei doi, o mulțime de secrete ies la iveală.

Serialul „The Brothers Sun” este creat de Brad Falchuk, co-creatorul celebrului serial „Povești de groază americane” / „American Horror Story”, lansat în 2011, care a câștigat, de-a lungul timpului, șaisprezece premii Emmy și a ajuns în prezent la al unsprezecelea sezon.

Brad Falchuk a colaborat la „The Brothers Sun” cu debutantul Byron Wu, care este scenarist și producător executiv.

Cine va joacă în serial

Michelle Yeoh a jucat în noua serie „Star Trek: Discovery”, în cunoscuta comedie romantică „Asiatici bogați și nebuni” / „Crazy Rich Asians”, dar și în comedia de aventuri „Everything Everywhere All at Once” (2022), în care i-a avut ca parteneri pe Jamie Lee Curtis și pe Ke Hui Quan.

Michelle Yeoh / Credit line: Profimedia

De asemenea, i-am auzit vocea în „Minionii 2” / „Minions: The Rise of Gru” și am văzut-o în „Avatar: The Way of Water”, regizat de James Cameron.

Ce rol joacă Michaelle Yeoh în „Frații Sun”

Eroina pe care o joacă în serialul „The Brothers Sun” este o femeie foarte curajoasă și inteligentă, care s-a luptat să-și construiască o viață nouă pentru ea și pentru fiul său mai mic în Los Angeles, departe de trecutul înfiorător din Taiwan.

Foarte tânărul actor chinez Sam Song Li (care a jucat rolul lui Cary în cunoscutul serial „Better Call Saul”, prequelul celebrului „Breaking Bad”) îl joacă pe Bruce Sun.

Acesta a venit cu mama lui în Statele Unite când era foarte mic, are amintiri puține și foarte vagi despre Taipei și nu are nicio idee despre trecutul dur al familiei sale. Când înspăimântătorul său frate apare în pragul ușii, Bruce se trezește într-o lume pentru care nu era deloc pregătit.

Highdee Kuan („This Is Us”) o interpretează pe Alexis, asistenta motivată și ambițioasă a procurorului general, care a fost crescută cu un puternic simț al dreptății și al datoriei. Joon Lee (care joacă în serialul „Marea Liniștii”, disponibil pe Netflix) joacă rolul lui TK, un gangster aspirant și prietenul din copilărie al lui Bruce, care ar vrea să fie dur, loial și inteligent, dar nu reușește.

Distribuția îi mai include pe Alice Hewkin, Jon Xue Zhang, Jenny Yang, Madison Hu și Rodney To.

Serialul, o combinație de thriller cu dramă de familie din care nu lipsește umorul negru, este regizat de Kevin Tancharoen, unul dintre regizorii serialului „The Book of Boba Fett”, care este și producător executiv, alături de Mikkel Bondesen („Bosch”, „The Killing).

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton