Homepage  / Articole

Jacky Bracamontes are o prioritate: nunta ei

Jacky Bracamontes are o prioritate: nunta ei

de Redactia Tvmania

Telenovelista Jacqueline Bracamontes (31 de ani) şi-a găsit alesul în persoana unui om de afaceri pe nume Martin Fuentes (34 de ani). Acesta a cerut-o de soţie anul trecut în septembrie, în staţiunea montană Whistler din Canada, după numai opt luni de relaţie. Iar în ultimul timp frumoasa actriţă nu face altceva decât să se ocupe de detaliile nunţii ei din această toamnă. Ea se va căsători civil, pe 10 septembrie, în Ciudad de Mexico, şi religios pe 1 octombrie, în Guadalajara (oraşul natal al lui Jacky).

“Martin m-a ajutat mult, mama mea, cei de la firma de organizare de nunţi, soacra. Este o nebunie. Însă trăiesc intens şi mă bucur de aceste moment”, a declarat ea.

“Deja avem naşi (n.r. – actorul Juan Soler şi soţia lui, Maki), biserica (n.r. din Guadalajara) şi locul pentru petrecere. Mai lipseşte rochia, pentru că trebuie să mă decid între atâtea modele până să aleg”, a mai spus Jacqueline, citată de peopleenespanol.com.

Un lucru este însă cert în ceea ce priveşte rochia de mireasă, o va crea designer-ul Nicolas Felizola, prieten şi cu alte actriţe de telenovele precum Patricia Manterola şi Susana Gonzalez.

Şi pentru că viitorii miri vor ca toată lumea să fie împăcată vor exista două petreceri de nuntă. Una în Guadalajara şi cealaltă în capitala mexicană, de unde este Martin.

Jacqueline Bracamontes- Martin FuentesPe primul loc e soţul, telenovelele să aştepte!

De dragul viitorului ei soţ, Bracamontes (pe care o ştiţi din telenovelele “Toantele nu merg în rai” şi “Predestinaţi”) nu va accepta nici o ofertă de lucru anul acesta: “Nu am nici un proiect nou. “Anul acesta mă ocup doar de nuntă, de luna de miere, de soţul meu”, a zis ea.

Jacky şi Martin Fuentes s-au cunoscut prin intermediul viitorilor lor naşi, Juan şi Maki, care le-a aranjat o întâlnire, deşi nu se mai cunoscuseră niciodată. Cei patru au fost împreună la film, iar după aceea viitori miri au început să iasă din ce în ce mai mult împreună să se cunoască mai bine. Cei doi avuseseră până atunci mai multe relaţii nefericite şi nu le-a luat mult până să-şi dea seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te